Ingram Micro gecertificeerd door Great Place to Work

Ingram Micro gecertificeerd door Great Place to Work

Eric Segers, Vice President & CCE Ingram Micro Benelux.

05-08-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Ingram Micro gecertificeerd door Great Place to Work

Ingram Micro is gecertificeerd door Great Place to Work, wereldwijde partner op het gebied van werkcultuur. Great Place to Work meet de mate van vertrouwen, trots en collegialiteit binnen organisaties. Het veeleisende certificeringsproces omvat resultaten van een medewerkers-enquête, die worden gebruikt om te bepalen of aan de criteria voor een 'Great Place to Work' is voldaan. Alleen organisaties die de vereiste score behalen, kunnen de titel 'Great Place to Work Certified' verkrijgen.

Ingram Micro stelt in een persbericht over de certificering trots op zijn organisatiecultuur te zijn. ‘Onze medewerkers zijn ons belangrijkste kapitaal, en zij staan voorop bij alles wat wij doen. Onze toewijding aan een aantal gedeelde principes verenigt ons en leidt ons naar betere beslissingen en mentaliteit, waardoor wij ons kunnen richten op het succes van onze zakelijke partners en medewerkers.’

‘Begin van een reis’

Op basis van de feedback van medewerkers hebben gegeven, heeft Ingram Micro nu de Great Place to Work-certificering voor juli 2021- juli 2022 toegekend gekregen. Erkend worden voor deze certificering is niet alleen belangrijk voor Ingram Micro als bedrijf, het is het volgens de VAD het begin van een reis. ‘De Great Place to Work-certificering is een van de vele stappen die wij zetten om te zorgen voor de beste medewerkerservaring voor onze medewerkers, in lijn met onze wereldwijde Tenets of Our Success.’

Eric Segers, Vice President & CCE Ingram Micro Benelux, stelt enorm verheugd te zijn met het behaalde Great Place To Work-certificaat. “Dit resultaat laat duidelijk de betrokkenheid zien van onze medewerkers, waar ik enorm trots op ben! Trots dat wij samen met onze medewerkers een werkomgeving hebben gecreëerd waar vertrouwen, respect, trots en collegialiteit centraal staan.”

Investering in cultuur teruggekoppeld

In de acht landen die werden onderzocht en gecertificeerd, tonen de resultaten volgens Ingram Micro duidelijk aan dat de investering in cultuur wordt teruggekoppeld door de medewerkers:

  • Dit is een fysiek veilige plek om te werken – 95 procent.
  • Mensen worden hier eerlijk behandeld, ongeacht geaardheid - 94 procent.
  • Mensen worden hier eerlijk behandeld, ongeacht etniciteit en/of religie - 94 procent.
  • Mensen worden hier eerlijk behandeld, ongeacht geslacht – 92 procent.
  • Het management is eerlijk en ethisch in zijn bedrijfsvoering – 92 procent.
  • Als je bij het bedrijf komt werken, krijg je het gevoel dat je welkom bent – 91 procent.
Terug naar nieuws overzicht