Swarm64 wordt onderdeel van ServiceNow

09-08-2021

Swarm64 wordt onderdeel van ServiceNow

ServiceNow neemt Swarm64 over. Swarm64 is gespecialiseerd in database performance. ServiceNow wil de technologie van Swam64 inzetten om klanten te ondersteunen bij het effectiever en efficiënter managen van data in verschillende toepassingen voor complexe en snelle data analytics op grote schaal.

Swarm64 levert database-oplossingen. De technologie van het bedrijf verbetert de prestaties van PostgreSQL-databases. De databasetechnologie van Swarm64 is open source. Swarm64 wordt geïntegreerd in het Now Platform van ServiceNow. Dit cloudplatform zorgt voor 'ondernemingsbrede digitale workflows die mensen, functies en systemen met elkaar verbinden'. Het bedrijf wil zo innovatie versnellen en flexibiliteit faciliteren.

Door het Now Platform te combineren met Swarm64 wil ServiceNow klanten in staat stellen tot snellere queries van meer databronnen en de schaalbaarheid van het platform vergroten. Ook krijgt het bedrijf nieuw talent op het gebied van databases in handen. Daarnaast kunnen bedrijven grote hoeveelheden datatransacties uitvoeren en hierop analytics uitvoeren.

Terug naar nieuws overzicht