Wouter Hoeffnagel - 12 augustus 2021

Esther Bakker sterkt Nextview als Director Growth & Talent

Esther Bakker sterkt Nextview als Director Growth & Talent image

Nextview, een Europese Salesforce consultancypartij, stelt de 34-jarige Esther Bakker (foto) aan als Director Growth & Talent. Na drieënhalf jaar als Practice Manager binnen Nextview houdt Bakker zich in haar nieuwe rol bezig met het recruitmentbeleid, behoud en ontwikkeling van talent en de professionalisering van de Nextview Academy. In haar eerdere functie als Practice Manager speelde Bakker onder andere een grote rol in de realisatie en ontwikkeling van Nextviews design-led aanpak.

Als Practice Manager van het business consulting team werkte Bakker aan strategische klantvragen en de uitbouw van het team. Parallel aan deze rol was ze betrokken bij interne zaken, waaronder het ontwerpen van de waardepropositie en de positionering van Nextview als aantrekkelijke werkgever. In haar jaren vóór Nextview bewandelde Bakker verschillende paden binnen Capgemini Invent, onder andere in Digital Customer Experience. Na zes jaar vond Bakker bij Nextview een uitdagende rol met meer ondernemerschap.

Aantal medewerkers verdubbelen

Esther Bakker over haar nieuwe functie: “Ik kijk ernaar uit om mijn visie op het gebied van groei en talent op deze plek in te mogen vullen. Onze ambitie is om volgend jaar te verdubbelen in het aantal medewerkers en dat brengt mooie uitdagingen met zich mee. Daarom ga ik allereerst aan de slag met het klaarmaken van onze interne organisatie voor groei en het professionaliseren van de Nextview Academy, die bestaat uit in-house onboarding- en ontwikkeltrajecten voor onze collega’s. Het mooie aan Nextview is dat er veel kansen zijn om te groeien. Mijn nieuwe aanstelling is daar een sprekend voorbeeld van, waarmee ik collega’s hoop te inspireren. Bovendien past de snelheid waarmee Nextview zich ontwikkelt goed bij mij: een dynamische omgeving met veel leuke collega’s, waarin altijd wel een reden is om iets te vieren.”

Huub Waterval, CEO van Nextview: “We zijn erg blij met Esther als Director Growth & Talent. We zetten in op een verdubbeling van ons personeelsbestand in 2022, waarbij we van 100 naar 200 medewerkers willen groeien. Daarbij is het van belang om het familiaire karakter en de cultuur van Nextview te bewaken. Esthers kennis en ervaring zijn hierbij van grote meerwaarde om ervoor te zorgen dat de waarden van Nextview gewaarborgd blijven in al onze activiteiten op het gebied van talentontwikkeling en groei. Onze medewerkers zijn immers onze grootste asset. Met Esther in haar nieuwe rol hebben we er vertrouwen in dat we volgend jaar weer een groot feest mogen geven, maar dan om onze 200e medewerker te vieren.”

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!