Redactie - 18 augustus 2021

Zoho lanceert Canvas voor CRM

Zoho lanceert Canvas voor CRM image

Zoho kondigt Canvas voor het Zoho CRM aan; een designstudio voor CRM-personalisatie. Canvas maakt het voor bedrijven mogelijk om hun eigen CRM-interfaces te creëren die beter passen bij de rol van iedere werknemer, zonder dat IT of een ontwikkelaar hierbij betrokken hoeft te zijn. Canvas helpt bij het vereenvoudigen van complexe CRM-implementaties naar gestroomlijnde en contextuele, werknemersgerichte ervaringen.

Data- en workflow-customisation kan ervoor zorgen dat een CRM-systeem te complex wordt voor de meeste werknemers. Het personaliseren van het CRM voor de persoonlijke rol van iedere werknemer kost daarnaast te veel inspanning om te ontwikkelen en te veel geld. Als direct gevolg van deze complexiteit daalt de productie, raken werknemers minder betrokken, verloopt de CRM-adoptie moeizaam en kan de Return on Investment (ROI) hieronder leiden. Met Canvas kunnen bedrijven van alle grootten deze obstakels vermijden en profiteren van het brede scala aan functionaliteiten dat een general-purpose CRM biedt en van de gespecialiseerde ervaring van een verticaal CRM.

Met Canvas blijft het klantervaringsplatform van Zoho zich focussen op het bouwen van een systeem van ervaringen die de beleveniseconomie voor merken en alle stakeholders vereenvoudigt. Van het plannen en creëren van uiteenlopende klantervaringen tot het leveren aan en betrekken van die klanten voor de toekomst; Zoho CRM helpt organisaties van alle formaten bij het verhogen van werknemersproductiviteit, het stimuleren van samenwerkingen met stakeholders en het vergroten van successen bij de klant.

"Veel CRM software levert al een overvloed aan personalisatie voor klantervaringen, maar dit geldt niet voor werknemerservaringen. Hierdoor gebruikt iedereen hetzelfde systeem en boeten zij voor niets in op productiviteit”, vertelde Sridhar Iyengar, algemeen directeur bij Zoho Europe. “Stel je nu eens voor dat er een systeem is die op maat gemaakt is voor iedere werknemersrol. Dat is echte, volledige personalisatie en dat is wat we met Canvas naar de markt brengen. Wij geloven dat dit een meer natuurlijke oplossing is voor de uitdagingen omtrent software-adoptie. Ons uiteindelijke doel is dat bedrijven in staat zijn ondernemingsbreed software-ervaringen te creëren met het gebruikersgemak die een klant heeft.”

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!