Redactie - 19 augustus 2021

Blackberry presenteert nieuw Partner Protect & Earn-programma

Blackberry presenteert nieuw Partner Protect & Earn-programma image

Verkopers en engineers uit het partnernetwerk van BlackBerry ontvangen vanaf nu beloningen voor de acquisitie van nieuwe klanten. Het BlackBerry Partner ‘Protect & Earn’-programma is opgezet om te investeren in channelpartners en om gezamenlijk succes op de lange termijn te stimuleren.

Ransomware-aanvallen blijven in een rap tempo toenemen. Opvallende hacks, van onder andere REvil en DarkSide, laten zien hoe belangrijk het is om de juiste tools te hebben om deze aanvallen vroegtijdig te detecteren en bedrijven te beschermen. BlackBerry-partners zijn nu belangrijker dan ooit bij het leveren van goede AI-oplossingen aan klanten om zich te verdedigen tegen het groeiende bedreigingslandschap. In ruil daarvoor heeft BlackBerry het allereerste programma opgezet om deze partners te belonen voor hun constante inspanningen.

Samen ontwikkelen
BlackBerry zet zich in om het partnernetwerk te ondersteunen met behulp van onder meer training en het bieden van hulpmiddelen voor marktontwikkeling. "We willen een verlengstuk zijn van het verkoopteam van onze partners. We streven allemaal hetzelfde doel na: eindklanten, endpoints en bedrijven beschermen tegen cyberaanvallen”, vertelt Colleen McMillan, WW VP Channel Sales bij BlackBerry. “Voor ons draait het allemaal om een nauwe afstemming én samenwerking met onze partners om hen de juiste tools, informatie en ondersteuning te bieden. Zo kunnen zij hun werk met succes uitvoeren en blijven we samen ontwikkelen.”

Registratie voor het Protect & Earn-programma is nu geopend en partners kunnen contact opnemen met hun BlackBerry Channel Account Manager om zich aan te melden.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!