Toucan Toco maakt analyseplatform beschikbaar via AWS Marketplaces

20-08-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Toucan Toco maakt analyseplatform beschikbaar via AWS Marketplaces

Data storytelling-pionier Toucan Toco maakt zijn cloud-gebaseerde analyseplatform beschikbaar via Amazon Web Services (AWS) Marketplace. De AWS Marketplace geeft organisaties toegang tot cloud-diensten zoals Toucan. Met Toucan Toco krijgen niet-technische gebruikers toegang tot gecontextualiseerde inzichten uit data zonder dat dit configuratie of training vereist.

Toucan Toco helpt klanten te profiteren van hun data-investeringen dankzij een integratie die live dataverbinding met alle databronnen mogelijk maakt. Gebruikers krijgen inzicht in databases en databronnen voor hun BI-dashboards en visualisaties.

Meer productiviteit dankzij data-intelligentie

Organisaties die gebruikmaken van het AWS cloud-platform kunnen het BI-platform van Toucan Toco inzetten voor het ontwerpen en delen van dashboards en datarapportages. Dit zonder dat hiervoor technische vaardigheden op het gebied van database-architectuur nodig zijn. Dit zorgt volgens Toucan Toco onder meer voor meer productiviteit en minder benodigde IT DevOps-middelen, die daardoor ingezet kunnen worden voor andere projecten.

Ook stelt de oplossing van Toucan Toco SaaS-providers in staat tot het integreren van analyses in hun producten. Zo kunnen zij de gebruikservaring en klanttevredenheid verbeteren. Ook kunnen zij een geïntegreerde dashboard-oplossing ontwikkelen die inzichten ontsluit voor hun zakelijke gebruikers.

Arnaud Simon, Cloud & Technology Alliance Director bij Toucan Toco: "Bij Toucan Toco is het onze missie om waarde, snelheid en flexibiliteit in de cloud te stimuleren; daarom hebben we een platform gecreëerd dat alle zakelijke gebruikers in staat stelt hun cloud-data snel om te zetten naar bruikbare inzichten en acties."

Terug naar nieuws overzicht
Cloud