Gartner IT Symposium/Xpo EMEA wordt een virtueel event

20-08-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Gartner IT Symposium/Xpo EMEA wordt een virtueel event

Het Gartner IT Symposium/Xpo EMEA event voor IT-beslissers, dat van 8 tot en met 11 november plaatsvindt, wordt een virtueel event. Dutch IT Channel is wederom de officiële mediapartner voor de Benelux en doet met de platformen Executive-People en Dutch IT-channel weer verslag. Voor het event wordt op 30 september door Dutch IT channel de Gartner Special gepubliceerd waarin interviews staan met analisten, keynote sprekers en innovatieve tech bedrijven.

Na zorgvuldige overwegingen en feedback van deelnemers heeft Gartner de beslissing genomen om de conferentie virtueel te houden. Het welzijn en de veiligheid van deelnemers, exposanten en medewerkers blijft voor Gartner topprioriteit. De virtuele conferentie biedt een breed programma voor IT-beslissers die hen helpt in strategisch inzicht en de laatste tech business trends.

Gartner Special

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: “Veel kennis en inzichten voor IT-beslissers is te lezen in de Gartner Special die 30 september wordt gepubliceerd in een magazine. Het magazine en content is dan ook te lezen op de websites van dutchitchannel.nl en executive-people.nl. In deze Gartner Special besteden we uitgebreid aandacht aan het Gartner IT Symposium/Xpo 2021, onder andere in interviews met analisten en directie van Gartner Nederland en BeLux. We organiseren samen met Gartner tijdens het virtuele event de Nederlandse CIO en analisten sessie onder leiding van moderator Danny Frietman. De redactie van Dutch IT Channel maakt in die periode ook een reeks Dutch IT Studio Talkshows rondom het Gartner event. In deze talkshows gaat Danny Frietman in gesprek met Gartner analisten en tech innovators.”

Studio Talkshows

Rob de Kleijnen, directeur-uitgever van Dutch IT Channel: “Lange tijd heeft het er goed uitgezien en keken wij ernaar uit iedereen weer live in Barcelona tijdens het Gartner IT Symposium/Xpo te kunnen ontmoeten. Onze voorbereidingen waren dan ook in een vergevorderd stadium voor alle activiteiten die we organiseren voor de bezoekers en onze partners. Maar uiteraard hebben wij alle begrip voor deze moeilijke beslissing en schakelen wij samen met Gartner om naar de virtuele editie. We zullen onze lezers gaan voorzien van relevante content, voor, tijdens, en na het event, onder andere met de Gartner Special. Tevens doen we op onze platformen verslag van het Gartner IT Symposium/Xpo EMEA en maken een aantal Dutch IT Channel Gartner Studio Talkshows.

Meer informatie

Alle informatie over het Gartner IT Symposium/Xpo EMEA en registratie is te vinden op: https://www.gartner.com/en/conferences/emea/symposium-spain.

Terug naar nieuws overzicht
Gartner