KnowBe4 lanceert kosteloze cyberveiligingsbronnen

22-08-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

KnowBe4 lanceert kosteloze cyberveiligingsbronnen

KnowBe4, aanbieder van een platform voor training en gesimuleerd phishing op het gebied van beveiliging, lanceert een resource kit ter ere van de Cybersecurity Awareness Month in oktober.

KnowBe4’s Cybersecurity Awareness Month Resource Kit bevat een gids voor de kit en campagne-ideeën om IT-beheerders op weg te helpen, een wekelijkse trainingsplanner, twee gratis trainingsvideo’s, infographics, tipbladen en bureaubladachtergronden. De twee gratis trainingsvideo’s – “Your Role: Internet Security and You” en “2021 Social Engineering Red Flags” – zijn beschikbaar in verschillende talen.

“Deze cyberbeveiligingsmiddelen die we IT-beheerders aanbieden, zijn bedoeld om te helpen met hun trainingsplannen en andere initiatieven voor beveiligingsbewustzijn ter ere van de Cybersecurity Awareness Month in oktober”, zegt Stu Sjouwerman, CEO van KnowBe4. “Kwaadwillende actoren vertragen hun aanvallen op niemand, ongeacht of het gaat om kritieke infrastructuur of kleine bedrijven. Daarom moeten organisaties hun werknemers voorlichten door hen bewust te maken van de nieuwste bedreigingen en aanvalsvectoren. Cybersecurity Awareness Month is een initiatief waarop we onze inspanningen voor de maand oktober kunnen concentreren, terwijl we ons ook inspannen om onze organisaties het hele jaar door beter te beschermen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security