Jortt introduceert nieuw boekhoudersportaal

23-08-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Jortt introduceert nieuw boekhoudersportaal

Boekhoudprogramma Jortt introduceert haar nieuwe boekhoudersportaal. Het Jortt boekhoudersportaal is een online tool waarmee boekhouders van administratiekantoren sneller, goedkoper, maar vooral beter de boekhouding van ondernemers kunnen doen. Het boekhoudersportaal is volledig geïntegreerd in het boekhoudprogramma.

Nieuw in Jortt is dat boekhouders een takenlijst krijgen en deze taken kunnen verwerken zonder te hoeven wisselen tussen administraties van klanten. Er wordt dus taakgericht gewerkt en niet meer per administratie. De mutaties worden hierbij gelijk geautomatiseerd voor de toekomst, zodat de boekhoudbot voortaan soortgelijke mutaties verwerkt. Boekhoudingen kunnen hierdoor tot 99% worden geautomatiseerd. Dankzij al deze innovaties wordt het mogelijk met één boekhouder 500 administraties bij te houden. 

Boekhouders worden in hun werk ondersteund door de boekhoudbot. De boekhoudbot doet meer dan mutaties automatisch verwerken. Zo doet deze een permanente controle over de boekhouding. Ontstaan er fouten, of verschillen die bijvoorbeeld bij een aangifte inkomstenbelasting naar boven zullen komen, dan geeft de boekhoudbot dit direct aan. Niet alleen het probleem wordt gerapporteerd; de oplossing wordt gelijk aangeboden. Het voorkomt het achteraf zoeken naar fouten in de boekhouding.

Ook alle complexe boekhoudkundige zaken zoals de btw-aangifte, het opstellen van de winst- en verliesrekening, het opstellen van de jaarrekening, het doen van de jaarafsluiting en de rapporten voor de aangifte inkomstenbelasting en aangifte vennootschapsbelasting zijn volledig geautomatiseerd en worden uitgevoerd door de boekhoudbot.

Terug naar nieuws overzicht
Software