Witold Kepinski - 23 augustus 2021

HP breidt Chrome OS device aanbod uit

HP breidt Chrome OS device aanbod uit image

HP heeft zijn robuuste Chrome OS ecosysteem uitgebreid voor klanten die op zoek zijn naar ultieme veelzijdigheid en mobiliteit in de hybride wereld van vandaag, met de introductie van de HP Chromebook x2 11 en de HP Chromebase 21.5 inch All-in-One Destkop. HP kondigde ook de nieuwe Works With Chromebook gecertificeerde HP M24fd USB-C monitor aan voor een naadloze gebruikerservaring bij het koppelen van Chromebooks en andere accessoires zo meldt HP.

Chrome OS-gebruikers van vandaag de dag zoeken technologische oplossingen die hun levensstijl ondersteunen en optimaliseren, inclusief hybride werk en gezinstijd, zo blijkt uit recent onderzoek van HP. Ze kopen niet alleen een apparaat waarmee ze thuis kunnen werken (63%), maar kopen ook een apparaat voor iemand anders (27%) binnen hun huishouden. 52% van de respondenten heeft zelfs kinderen, wat verklaart waarom 53% Chrome OS voor zowel werk als school gebruikt.

Zowel de nieuwe HP Chromebook x2 als de HP Chromebase AiO spelen in op deze veranderingen om gepersonaliseerde ervaringen te bieden die zijn afgestemd op elke gebruiker in het huishouden.

Prijs en beschikbaarheid

De HP Chromebook x2 11 zal naar verwachting in september beschikbaar zijn, inclusief de HP Wireless Rechargeable USI Pen voor een startprijs van €599,-.

De HP Chromebase 21.5 inch All-in-One Desktop zal naar verwachting in september beschikbaar zijn voor een startprijs van €749,-.

The HP M24fd USB-C Monitor zal naar verwachting in november/december beschikbaar zijn voor een startprijs van €269,-.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!