Liquidware tilt met FlexApp One, Application Layering naar een hoger niveau

27-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Liquidware tilt met FlexApp One, Application Layering naar een hoger niveau

Liquidware, speler op het gebied van Digital Workspace Management, kondigt een nieuwe functionaliteit aan binnen haar Application Layering oplossing: FlexApp One. Deze innovatieve functionaliteit zorgt er voor dat vrijwel iedere Windows applicatie in een container eenvoudig kan worden gedistribueerd naar iedere Windows Workspace. Daarbij kan het ook offline gebruikt worden op laptops en PCs.

Het nieuwe op zichzelf staande formaat van FlexApp One zorgt ervoor dat de flexibele Application Layering oplossing beheerd kan worden door enterprise standaarden zoals Microsoft Endpoint Manager en SCCM. Tegelijkertijd worden alle Windows images schoon gehouden en blijft de performance van Windows op hoog niveau.

De FlexApp One packages kunnen ook worden gedeeld via Cloud-based platformen zoals Microsoft SharePoint, Amazon WorkDocs, OneDrive, Google Drive, Dropbox, en Box.net. Met FlexApp One lost Liquidware ook de uitdaging op voor werkplekken die niet verbonden zijn met het internet. Een veel voorkomende drempel van organisaties om Application Layering oplossingen te toepassen. Vooral nu “Work from Anywhere” steeds meer de standaard is geworden.

De innovatieve benadering van FlexApp One zorgt er ook voor dat er geen vooraf geïnstalleerde software nodig is op de werkplek om de applicaties te kunnen gebruiken. De nieuwe FlexApp One technologie werkt ook uitstekend met Microsoft Azure Active Directory en ondersteunt het soepel uitrollen van applicaties naar nieuwe werkplek omgevingen zoals Microsoft AVD, Windows 365 Cloud PC, Amazon WorkSpaces en AppStream 2.0, en Nutanix Frame. Citrix Virtual Apps and Desktops en VMware Horizon werkplekken worden ook volledig ondersteund.

“Liquidware heeft ruim 10 jaar ervaring in het leveren van innovatieve oplossingen rondom digitale workspaces. Wij zijn trots om deze FlexApp release met de nieuwe FlexApp One functionaliteit aan te kondigen," aldus Jason E. Smith, VP of Product Marketing, Liquidware. "De integratie met Microsoft Endpoint Manager en de nieuwe offline mogelijkheden ondersteunt de toenemende vraag rondom “Work from Anywhere”. “

Ga voor meer informatie over FlexApp One naar https://www.liquidware.com/products/flexapp/flexapp-one.

Terug naar nieuws overzicht
Software