Samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco

29-08-2021 | door: Redactie

Samenwerking tussen Smartnotation en Webex by Cisco

Er is een samenwerking gestart tussen Smartnotation en Webex by Cisco. Smartnotation wordt dagelijks over de hele wereld gebruikt. Niet alleen voor het opstellen en beheren van notulen, maar ook als extern geheugen, als takenlijst, als manier om de voortgang te meten en te bewaken, als een samenwerkingsomgeving en voor al het overige waar verslaglegging voor noodzakelijk is.

Webex by Cisco maakt een nieuwe manier van samenwerken mogelijk die gericht is op het werk dat je doet, en niet waar je het doet. Het creëert de mogelijkheid om wereldwijd zaken met elkaar te doen en geeft iedereen een plaats aan de tafel – ongeacht waar de tafel staat. De integratie tussen Smartnotation en Webex is intuïtief en voegt een substantiële dimensie toe aan de klantervaring bij vergaderingen en het vastleggen van notities, acties en besluiten, alldus Smartnotation.

“Wij bieden de meest vriendelijke oplossing voor het notuleren van vergaderingen. Wat we ook bij Smartnotation ontwerpen en ontwikkelen, het moet altijd voldoen aan onze ‘keep it simple’ ontwerpfilosofie. Met de naadloze integratie met Webex, hebben we voor onze klanten een waardevolle uitbreiding toegevoegd, waarmee ze hun dagelijkse werk efficiënter en gemakkelijker kunnen uitvoeren.” vertelt Ken Ramroochsingh, CEO van Smartnotation.

De integratie is volledig en beide kanten op. Een Webex vergadering kan direct vanuit Smartnotation worden gepland en aangeroepen. Over een paar weken is het ook mogelijk om tijdens de vergadering vanuit Webex direct de Smartnotation notulen in te zien, te wijzigen en zelfs nieuwe notulen aan te maken. Smartnotation is beschikbaar in de Webex Meeting-App-Hub.

"Webex heeft een rijke geschiedenis om werknemers te ondersteunen productief te blijven, waar ze ook zijn." vertelt Alyson Hoagland Pace, directeur van Webex Product Management. “Het is duidelijk dat we, om de toekomstige productiviteit positief te beïnvloeden, hybride werkscenario's moeten verbeteren voor gebruikers die thuis, onderweg en op kantoor werken. Met partner-apps zoals Smartnotation kunnen gebruikers productiever zijn bij het beheren van hun vergaderingen, notulen en opvolgingen binnen de Webex beleving”.

Terug naar nieuws overzicht