Freshworks gaat voor een beursnotering

30-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Freshworks gaat voor een beursnotering

Freshworks Inc., een softwarebedrijf dat bedrijven in staat stelt hun klanten en werknemers tevreden te stellen, heeft aangekondigd dat het voor een beursnotering (IPO) gaat. Het bedrijf, dat concurreert met Salesforce, heeft publiekelijk een registratieverklaring op formulier S-1 heeft ingediend bij de Amerikaanse Securities and Exchange Commission met betrekking tot een voorgestelde eerste openbare aanbieding van zijn aandelen. 

Het aantal aandelen dat zal worden aangeboden en de prijspropositie voor het voorgestelde aanbod zijn nog niet bepaald. Freshworks is van plan om zijn gewone aandelen van klasse A te noteren op de Nasdaq Global Select Market onder het tickersymbool “FRSH”.

Morgan Stanley, JP Morgan en BofA Securities zullen optreden als lead book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Jefferies en Barclays zullen optreden als book-running managers voor het voorgestelde aanbod. Baird, Canaccord Genuity, JMP Securities, Needham & Company, Wolfe | Nomura Strategic Alliance, Oppenheimer & Co., Piper Sandler, Raymond James, AmeriVet Securities, CastleOak Securities, LP, Ramirez & Co., Inc., R. Seelaus & Co., LLC, zullen optreden als co-managers voor het voorgestelde aanbod .

Het voorgestelde aanbod zal uitsluitend worden gedaan door middel van een prospectus.

Terug naar nieuws overzicht
Software