RawWorks benoemt Nils Sewalt tot Sales Manager

Nils Sewalt en Linda de Ridder

31-08-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

RawWorks benoemt Nils Sewalt tot Sales Manager

RawWorks is sinds 2019 actief in de markt van Workspace- en Clouddiensten. Nils gaat de komende jaren de commerciele organisatie van RawWorks verder vormgeven en de focus op Mission One te vergroten. Met Mission One wil RawWorks “Nederland Sneller en Slimmer laten werken”. Met Mission One zijn alle dagelijkse werkzaamheden beschikbaar vanaf 1 plek en onder 1 muisklik beschikbaar.

Nils Sewalt: ‘Waarom RawWorks? Raw staat voor Puur en Kracht. Puur in de vorm van transparantie en openheid. Kracht voor energie, toekomstgerichtheid en het binden en boeien van specialisten. Dit zit in het DNA van de medewerkers van RawWorks. Het zorgt voor mij als salesprofessional dat ik met energie, verbondenheid en humor nog meer mooie klanten kan helpen. Daarnaast levert RawWorks kwaliteit en heeft RawWorks potentie. Daarom wil ik onderdeel zijn van deze scale-up.’

Linda de Ridder: “Na het benoemen van Madelon Nonkes als Talent Officer, was het belangrijk om onze externe zichtbaarheid te verbeteren. De positionering van RawWorks in de markt wordt steeds beter. Klanten weten ons meer en meer te vinden als het gaat om Workspace of Cloud vraagstukken. Met, op dit moment, meer dan 70 consultants helpen wij bedrijven ‘Sneller en Slimmer’ te werken. Als Scale-Up zijn we toe aan verdere versterking op commercieel gebied en hebben Nils gevraagd hier leiding aan te geven en de roadmap te vorm te geven.”

Nils Sewalt werkte eerder bij Pimarox dat werd overgenomen door Previder, daarvoor werkte Nils ruim 10 jaar bij ConoScenza.

Terug naar nieuws overzicht