Frans Vertregt versterkt Dutch IT Channel

Frans Vertregt, Director Sales & Operations Dutch IT Channel

Frans Vertregt versterkt Dutch IT Channel

Frans Vertregt, Director Sales & Operations Dutch IT Channel

01-09-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Frans Vertregt versterkt Dutch IT Channel

Frans Vertregt is per 1 oktober 2021 bij tech business platform Dutch IT Channel aangesteld als Director Sales & Operations. Frans heeft ruime ervaring in de vakmedia uitgeefbranche, in diverse leidinggevende functies maar ook als zelfstandig ondernemer.

Met de komst van Frans Vertregt bouwt Dutch IT Channel zijn sterke marktpositie met de platformen Dutch IT-channel en Executive People verder uit. Rob de Kleijnen, die in de zomer van 2020 vijftig procent van de aandelen van Dutch IT Channel BV verkocht aan Joost Driessen, eigenaar van iMediate BV, blijft tot het einde van 2021 in zijn rol als directeur Dutch IT Channel aan. Daarna wordt hij zelfstandig ondernemer.

Rob de Kleijnen: “Het was een mooie reis en een fantastische tijd. De laatste tien jaar heb ik met medeaandeelhouder, Witold Kepinski en ons hele team mogen bouwen aan het bedrijf Dutch IT Channel en de ontwikkeling van onze platformen executive-people.nl en dutchitchannel.nl. Samen met onze trouwe partners en andere mensen uit de Nederlandse tech business hebben we een snelle en succesvolle groei gerealiseerd. Dutch IT Channel is vandaag de dag een krachtig platform en marktleider in de Nederlandse tech media. Het platform is klaar voor de “next step”, waarbij het zijn diensten en activiteiten verder zal uitbouwen. Dit is voor mij dan ook een uitgelezen moment om het stokje over te dragen. Ik ga meer tijd vrijmaken voor mijzelf, familie en andere uitdagingen.”

Frans Vertregt: “Waar je talenten en de behoeften van de wereld elkaar kruisen ligt je roeping.  Reeds 25 jaar zit ik in het mediavak en ik heb op meerdere stoelen gezeten. Dutch IT Channel kruiste mijn pad en het contact voelde direct goed. Met vertrouwen ga ik vanaf 1 oktober samen met Rob, in deze wereld van verandering, doorbouwen aan het stevige fundament om per 1 januari 2022 het stokje volledig over te nemen. Ik kijk uit naar mijn samenwerking met het team van Dutch IT Channel, zoals Director Content & Editor in Chief Witold Kepinski, Partner Manager Yvonne Bansagi, Sales Manager Marc Jongbloed, Moderator Danny Frietman, Operations Manager Monique Vreeswijk en alle andere betrokkenen.” 

Witold Kepinski: ”Wij zijn verheugd met de komst van Frans Vertregt. Hij is een zeer ervaren sales en operations manager. Het team van Dutch IT Channel bedankt Rob de Kleijnen voor zijn tomeloze inzet, waardoor Dutch IT Channel een mooi succesverhaal is geworden. Rob de Kleijnen blijft op projectbasis betrokken bij onze organisatie en klanten, waarbij hij een bijdrage levert aan de Dutch IT-channel Awards en andere activiteiten. Zo verstevigt Dutch IT Channel zijn marktleiderschap verder in het Nederlandse tech media landschap.”

Terug naar nieuws overzicht