Edwin Cornelissens neemt afscheid van Denit

31-08-2021 | door: Witold Kepinski

Edwin Cornelissens neemt afscheid van Denit

Ondernemer Edwin Cornelissens neemt afscheid van Denit, dat in 2020 is overgenomen door Uniserver, zo meldt hij op LinkedIn. Hij gaat een sabbatical houden. "Na ruim 21 jaar leiding te hebben gegeven aan Denit en het afgelopen jaar mogen meehelpen aan de integratie met Uniserver is het nu tijd voor een andere koers in mijn leven."

Cornelissens meldt verder: "Het was een fantastische reis. Ik ben enorm dankbaar voor deze periode, de mooie vriendschappen en alle uitdagingen die we samen hebben overwonnen. Natuurlijk wil ik alle medewerkers en zeker ook ex-medewerkers enorm bedanken. Zonder mijn TOPTEAM hadden we nooit zoveel succes bereikt. Echt, onwijs bedankt voor alles. Ook wil ik al onze klanten bedanken voor het vertrouwen dat jullie altijd in ons bedrijf en mij persoonlijk hebben gehad. Ik ben ervan overtuigd dat jullie in goede handen zijn bij Ronald Bezuur en Uniserver. Het is en blijft een top bedrijf."

"Na 22 jaar ondernemen ga ik de komende tijd ontdekken wat het is om meer tijd aan andere leuke dingen te besteden, waaronder mijn hobby’s: golfen en racefietsen. Maar vooral ga ik er echt zijn voor mijn gezin en familie, want als iemand het verdient dan zijn zij het wel. Hoelang de sabbatical gaat duren, gaan we nog wel zien. Vroeg of laat komt er vast wel weer iets op mijn pad, en dan weet ik van mezelf dat ik daar weer voor de volle 100% voor ga, dus eerst maar even genieten van een niet-zakelijk leven!" zo meldt Cornelissens.

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter