Amazon zoekt tienduizenden nieuwe werknemers

03-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Amazon zoekt tienduizenden nieuwe werknemers

Amazon heeft aangekondigd dat het personeel zoekt voor meer dan 40.000 zakelijke en technische functies op meer dan 220 locaties in de VS, evenals tienduizenden posities per uur in Amazon's Operations-netwerk, en het houden van zijn grootste trainings- en wervingsevenement ooit om zowel huidige als toekomstige werknemers te helpen hun carrière uit te bouwen. De Amazon Carrièredag vindt plaats op 15 september, en iedereen kan zich hier gratis registreren. Er zijn ook banen beschikbaar in Duitsland, Japan, VK, India en bij ruimtevaart Project Kuiper.

Het evenement is bedoeld om alle werkzoekenden te ondersteunen, of ze nu op zoek zijn naar een nieuwe baan of hopen over te stappen naar een andere carrière - op  Amazon of een ander bedrijf. Deelnemers krijgen de kans om deel te nemen aan een van de meer dan 20.000 persoonlijke loopbaancoachingsessies met recruiter.

Het bedrijf biedt ook duizenden 1-op-1 loopbaancoachingsessies aan voor Amazon werknemers die hun loopbaan bij het bedrijf of elders willen laten groeien. Het evenement zal toonaangevende experts samenbrengen, waaronder de bestsellerauteurs van de New York Times David Epstein en Carla Harris - om openhartig advies te geven over hoe werkzoekenden hun loopbaan kunnen starten, opbouwen of veranderen.

"We werken elke dag hard om de beste plek te zijn voor mensen om een bevredigende en bevredigende loopbaan op de lange termijn te hebben," zei Amazon ceo Andy Jassy. “Amazon blijft snel groeien en vindt op veel gebieden meedogenloos uit, en we hopen dat Career Day zowel werkzoekenden als huidige Amazon werknemers de ondersteuning die ze nodig hebben om nieuwe vaardigheden te leren of hun loopbaan opnieuw vorm te geven bij Amazon of ergens anders.”

Terug naar nieuws overzicht
Cloud