Witold Kepinski - 06 september 2021

Way2Web Software gaat verder als PAQT

Way2Web Software gaat verder als PAQT image

Way2Web Software kondigt aan verder te gaan als PAQT. Het Utrechtse bedrijf heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt en met succes software ontwikkeld voor opdrachtgevers als de Belastingsamenwerking Gemeenten en Waterschappen in Limburg en UMC Utrecht.

Het Utrechtse bedrijf is in 2014 opgericht door Robert Horsmans en Maurits Dijkgraaf en heeft een uitgesproken visie op softwareontwikkeling.

‘Onze kracht zit in het samenbrengen van mensen, processen en techniek.’ legt Robert Horsmans, medeoprichter en CEO uit. ‘Tel daarbij op dat we een uitgesproken visie op software ontwikkeling hebben. We vinden het belangrijk dat ons werk transparant is omdat we nog te vaak zien dat technisch specialisten en eindgebruikers niet of nauwelijks samenwerken. Informatieoverdracht vindt bijvoorbeeld plaats door middel van een formulier, e-mail of via een projectmanager, waardoor waardevolle informatie verloren gaat. Bij PAQT geloven we dat succesvolle software niet afhankelijk is van techniek, maar van zowel de mensen die dit ontwikkelen als de mensen die ermee aan de slag gaan.Daarom hebben we PAQT.com ontwikkeld. Opdrachtgevers kunnen op ons platform inspiratie opdoen, een team selecteren, het ontwikkelproces van a tot z volgen, indien nodig de planning bijsturen en samenwerken met alle betrokkenen.’

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!