Jelle de Vries wordt Managing Director ICA Groep

Jelle de Vries

06-09-2021 | door: Witold Kepinski

Jelle de Vries wordt Managing Director ICA Groep

Met ingang van 1 oktober 2021 zal de 52-jarige Jelle de Vries de functie Managing Director gaan bekleden bij het familiebedrijf. Samen met CEO en eigenaar Kees van den Hoek zal De Vries de dagelijkse leiding van de organisatie voor zijn rekening nemen om hiermee de ambitieuze groeidoelstellingen van de ICA Groep te kunnen verwerkelijken.

De Vries en ICA zijn geen onbekenden voor elkaar; zo startte hij in 1992 als accountmanager zijn loopbaan bij het destijds in Amsterdam gevestigde bedrijf. Vijf jaar hierna besloot De Vries zijn horizon te verbreden en maakte de overstap naar de IT-wereld. Hierin deed hij onder andere ondernemerschap ervaring op bij Delion (later opgegaan in QNH) en werkte hij in verschillende sales- en managementfuncties bij Tech giganten als Microsoft, Teradata, Verizon en Hitachi Vantara.

In de corporate wereld deed De Vries daarnaast ervaring op met organisatietransformaties, waarin hij succesvol wist te anticiperen op de steeds veranderende markten.

De combinatie van ondernemerschap en internationale corporate ervaring maken De Vries tot een ideale allround Managing Director. CEO en eigenaar Kees van den Hoek spreekt dan ook van een cirkel die rond is en verwelkomt de ‘verloren zoon’ terug op het oude nest.

Terug naar nieuws overzicht