Angelo Bul versterkt Dustin als nieuwe EVP LCP Benelux

07-09-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Angelo Bul versterkt Dustin als nieuwe EVP LCP Benelux

Angelo Bul is benoemd tot nieuwe EVP Large Corporate and Public sector Benelux bij Dustin en lid van het groepsmanagementteam. Hij treedt op 1 oktober 2021 in dienst bij Dustin en vervangt Luuk Slaats, die waarnemend EVP LCP Benelux was.

Angelo heeft een lange achtergrond in de IT- en telecomindustrie op zowel nationaal als internationaal niveau. Meest recentelijk als General Manager bij Prio Com en daarvoor general- en countrymanager bij ZTE. "Ik ben erg blij om Angelo in het managementteam te krijgen. Met zijn brede internationale ervaring in de sector en sterke leiderschapskwaliteiten zal hij de sleutel zijn om samen met het team verder te bouwen aan onze sterke positie binnen Large Corporate en de publieke sector in de Benelux. Hij zal ook een belangrijke rol spelen in de verdere ontwikkeling van Dustins Europese positie. Ik wil ook van de gelegenheid gebruik maken om Luuk te bedanken voor het aanblijven bij Centralpoint voor de overdrachtsperiode", zegt Thomas Ekman, CEO van Dustin.

Bul: "Ik kijk ernaar uit om bij Dustin te komen werken en de kans te krijgen om bij te dragen aan de continue evolutie en groei van de mensen en de organisatie. En ik vind het geweldig om deel uit te maken van een bedrijf met de ambitie om voortdurend te ontwikkelen en een scherp oog te hebben voor de behoeften van de klant."

Terug naar nieuws overzicht