Raymond Steenstra wordt Managing Director Macaw Nederland

Raymond Steenstra, Managing Director Macaw Nederland

08-09-2021 | door: Witold Kepinski

Raymond Steenstra wordt Managing Director Macaw Nederland

Digitale dienstverlener Macaw heeft Raymond Steenstra (47) benoemd tot Managing Director Nederland. Hij volgt per 1 oktober 2021 William van der Pijl op die zich helemaal gaat toeleggen op Macaw International. Steenstra zal een belangrijke rol gaan vervullen in de groeiplannen van het bedrijf.

25 jaar
Steenstra startte 25 jaar geleden bij Macaw New Media, dat is opgegaan in het huidige Macaw. Hij vervulde diverse rollen, van projectmanager tot unit-, sales- en deliverymanager. Voor zijn benoeming was hij actief als Director Delivery Management. Zijn uitgebreide kennis en ervaring binnen de organisatie vormen een waardevolle en brede basis die helpen in de samenwerking met de verschillende afdelingen.

Internationale ervaring
Naast zijn werkzaamheden voor Macaw heeft hij bij Sara Lee internationale ervaring opgedaan in verschillende functies. Bij de multinational was hij actief op wereldwijd niveau en onder andere verantwoordelijk voor de cross-divisional webapplicaties.

Kwaliteiten en talenten voor Macaw25-groeistrategie
William van der Pijl, CEO van Macaw, is verheugd over de benoeming: “Zowel bij Macaw als bij Sara Lee had ik de eer om intensief met Raymond samen te werken. Naast zijn uitgebreide ervaring en diepgaande kennis, beschikt hij over de passie, samenwerkingsmentaliteit, focus en gedrevenheid om de Nederlandse organisatie en de business verder te laten groeien en onze mensgerichte cultuur verder uit te bouwen. Zijn kwaliteiten om nieuwe stappen te zetten en ontwikkeling te bevorderen, heeft hij meer dan eens bewezen. Wij zijn ervan overtuigd dat hij een cruciale rol gaat spelen in de realisatie van onze Macaw25-groeistrategie; het uitgroeien tot een toonaangevende Europese speler die klanten toegevoegde waarde biedt met Microsoft- en Sitecore-technologie.”

“Het is een eer om het succes van de Nederlandse organisatie verder uit te bouwen,” aldus Raymond Steenstra. “Ons talentvolle team bestaat uit tal van unieke experts die met elkaar onze klanten succesvol willen maken en altijd op zoek zijn naar de beste oplossing. Dit resulteert in een geweldige bedrijfscultuur. Naast het behalen van de zakelijke resultaten en het realiseren van groei, wil ik ervoor zorgen dat iedereen authentiek, en de beste versie van zichzelf kan zijn. Op verschillende momenten in mijn carrière, als ik klaar was voor een volgende stap, kreeg ik de mogelijkheid om verder te ontwikkelen – zowel op persoonlijk als inhoudelijk vlak. Dat wil ik doorgeven. En ook anderen die mogelijkheid bieden en ze daarin faciliteren. Ik kijk ernaar uit om samen met het team onze ambities waar te maken.”

Foto: Raymond Steenstra door Wendy van Bree

Terug naar nieuws overzicht
Software