Neat ontvangt dertig miljoen dollar investering van Zoom

10-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Neat ontvangt dertig miljoen dollar investering van Zoom

Neat, speler op het gebied van video-apparatuur, kondigt aan dat Zoom Video Communications, Inc een extra investering van 30 miljoen dollar in Neat heeft gedaan. Deze investering onderstreept het gezamenlijke streven van beide bedrijven om innovatieve technologieën te leveren die zorgen voor een uitzonderlijke videocommunicatie-ervaring. Door deze investering heeft Neat een totale waardering van 640 miljoen dollar.

Dit is de derde keer dat Zoom in Neat investeert, waarmee de totale investering op 41 miljoen dollar komt. Deze investering breidt de nauwe samenwerking tussen de bedrijven uit die gericht is op het stimuleren van innovatie en het leveren van een optimale Zoom-ervaring aan Zoom-gebruikers in vergader- en samenwerkingsruimtes.

Neat en Zoom blijven nauw samenwerken aan nieuwe functies en ervaringen die de verschuiving ondersteunt naar werken met gedistribueerde en co-located hybride teams. De focus ligt daarbij op het verbeteren van werknemerswelzijn, sociale interactie en teamcreativiteit.

Terug naar nieuws overzicht