e-commerce scale-up Dwarfs trekt kapitaal aan

11-09-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

e-commerce scale-up Dwarfs trekt kapitaal aan

E-commerce scale-up Dwarfs heeft een overeenkomst bereikt met de Europese Special Situations-investeerder North Wall Capital om 30 miljoen euro schuldfinanciering te verstrekken vanuit de toegewijde e-commerce leenstrategie van het bedrijf.

De totale financiering zal worden gebruikt om nieuwe acquisities te financieren, waaronder de onmiddellijke afronding van de acquisitie van vier online winkels in de lifestyle- en woninginrichtingsector.

Voortbouwend op het sterke momentum in de e-commercemarkt, maakt Dwarfs een snelle groei door en naast de overnamekredietfaciliteit van 30 miljoen euro die is verzekerd door North Wall Capital, wil het bedrijf in de loop van September 2021. Een van de doelen van deze financieringsronde is om een aantal extra reeds geïdentificeerde belangrijke acquisities te helpen financieren die, indien succesvol afgerond, de inkomsten van Dwarfs zullen verdrievoudigen tot ongeveer 35 miljoen euro.

Dwarfs is ook bezig om tegen eind 2021 een grotere Series B-financieringsronde op te halen, naast de lopende kapitaalverhoging, bestaande uit zowel eigen vermogen als schulden, om de expansie van het bedrijf verder te stimuleren.

Terug naar nieuws overzicht