Redactie - 13 september 2021

Exertis cloud services uitbreid met Adobe toepassingen

Exertis cloud services uitbreid met Adobe toepassingen image

Exertis' intelligente cloudserviceplatformportfolio is nu aangevuld met Adobe. Een volledige reeks Adobe-producten, waaronder Photoshop, Lightroom, Illustrator, Premier Pro, Adobe Acrobat en Adobe Sign, zijn nu allemaal beschikbaar voor Exertis Cloud-partners.

Klanten kunnen Adobe-producten kopen en implementeren voor hun eindklanten via de Exertis Cloud-marktetplace, en Exertis Cloud heeft ook een tijdbesparend verlengingsproces gelanceerd om klanten te helpen bij het beheren van hun Adobe-licenties.

Meer dan vijf miljoen organisaties wereldwijd vertrouwen op Adobe-producten voor het maken, beheren, bewerken en delen van essentiële zakelijke documenten. Door zijn uitgebreide productassortiment vindt Adobe voortdurend nieuwe manieren om bedrijven te voorzien van productiviteitsverhogende oplossingen.

Rik Hubbard, Commercieel Directeur bij Exertis Cloud, zei: “We zijn verheugd om de iconische reeks Adobe-producten aan te bieden die de bedrijven van klanten helpen concurrerend, productief en verbonden te blijven. Recente veranderingen in de manier van werken hebben het delen, bewerken en samenwerken aan documenten gecompliceerd, maar Adobe en Exertis kunnen het werk stroomlijnen en de samenwerking stimuleren door de kloof tussen collega's te overbruggen."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!