Nebulon lanceert smartPartner programma

13-09-2021 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Nebulon lanceert smartPartner programma

Nebulon, aanbieder van smartInfrastructure server-embedded infrastructuur software geleverd als-a-service, heeft het nieuwe Nebulon smartPartner-programma aangekondigd en twee nieuwe incentives, Nebulon smartStart en Nebulon smartRewards, ontworpen om resellerpartners te helpen aanzienlijk te versnellen en zowel hun omzet als marges.

Als lid van smartPartner krijgen resellerpartners toegang tot Nebulon's gedifferentieerde applicatie-infrastructuur, genaamd "smartInfrastructure", om incrementele zaken te winnen en meer inkomsten te genereren in vergelijking met hypergeconvergeerde infrastructuuroplossingen.

smartPartner biedt zijn leden ook toegang tot incentives om hen te helpen sneller nieuwe deals te sluiten en om hun op terugkerende inkomsten gebaseerde oplossingen te stimuleren.

"Om concurrerend te blijven in een oververzadigde ruimte, zijn we continu op zoek naar een innovatieve oplossing waarmee we ons op de markt kunnen onderscheiden", zegt Erick Krucker, CTO bij Comport. "Als klant en wederverkoper van smartInfrastructure geeft Nebulon ons niet alleen de mogelijkheid om onze klanten een superieure oplossing te bieden, maar met de incentives, marketing en certificeringen die worden aangeboden als onderdeel van het smartPartner-programma, hebben we de mogelijkheid om ons bedrijf aanzienlijk uit te breiden."

Als onderdeel van het Nebulon smartPartner-programma krijgen resellerpartners toegang tot twee stimuleringsprogramma's die zijn ontworpen om hen te helpen hun bedrijf te versnellen en de marges te vergroten. Nebulon smartRewards is een gelaagd 'frequent-seller'-programma dat smartPartner-leden kortingen biedt op basis van de verkoop van hun Nebulon ON SaaS-abonnement. Elk niveau is gebaseerd op de niveaus Zilver, Goud en Platina en biedt oplopende kortingen. Hoe meer Nebulon ON-software de wederverkoper verkoopt, hoe hoger het niveau, hoe hoger de korting.

Terug naar nieuws overzicht