JumpCloud krijgt meer kapitaal voor uitbouw Directory Platform

14-09-2021 | door: Witold Kepinski

JumpCloud krijgt meer kapitaal voor uitbouw Directory Platform

JumpCloud heeft een serie F-ronde van 159 miljoen dollar aangekondigd onder leiding van Sapphire Ventures met extra deelname van Owl Rock, Whale Rock Capital, Sands Capital en Endeavour Catalyst. Het JumpCloud Directory Platform biedt IT, beveiligingsactiviteiten en DevOps één enkele cloudgebaseerde oplossing om de identiteit van werknemers en hun apparaten te controleren en beheren en om Zero Trust-principes toe te passen.

Bestaande investeerders General Atlantic, fondsen en accounts beheerd door BlackRock en HIG Growth Partners namen ook deel aan de financiering. Deze investering volgt op de 100 miljoen dollar serie E in januari 2021 van het bedrijf, meer dan een verdrievoudiging van de waardering van het bedrijf tot 2,56 miljard dollar.

De versnelde groei van JumpCloud komt doordat organisaties op zoek zijn naar een betere manier om hybride en extern werk veilig te beheren. IT-teams die een modern personeelsbestand proberen te ondersteunen, hadden geen enkele oplossing die heterogene toepassingen, apparaten en beveiligingsbehoeften ondersteunt.

Velen zijn genoodzaakt om een verouderde on-premises directory te gebruiken en deze uit te breiden met meerdere zelfstandige oplossingen zoals SSO, MFA en apparaatbeheer, of ze slaan een directory volledig over en werken vanuit tientallen individuele systemen om werknemers te verbinden met resources. JumpCloud biedt een superieur alternatief: een enkel, uitgebreid directoryplatform dat gebruikers- en apparaatbeheer verenigt, aldus JumpCloud.

Terug naar nieuws overzicht
Software