Witold Kepinski - 14 september 2021

Hornetsecurity lanceert security back-up service voor Microsoft 365

Hornetsecurity lanceert security back-up service voor Microsoft 365 image

Hornetsecurity heeft een nieuwe oplossing uitgebracht om zakelijke gebruikers van Microsoft 365 optimaal te beschermen tegen dataverlies. De standaardbeveiliging van Microsoft 365 is niet genoeg: de ingebouwde e-mailfilters laten bedreigingen door, waardoor het noodzakelijk is om extra beveiliging voor data- en e-mailcommunicatie te gebruiken.

Om dit aan te pakken, heeft Hornetsecurity een primeur in de branche: 365 Total Protection Enterprise Backup, die alle aspecten van e-mail- en databeveiliging voor Microsoft 365 omvat.

De holistische cloud security bundel biedt een breed scala aan hoogwaardige, bekroonde e-mailbeveiligings- en beheerfuncties, waaronder multi-level filter systemen, op AI gebaseerde analysemechanismen voor bescherming tegen spam, malware en geavanceerde bedreigingen, e-mail encryptie en archivering, e-mailcontinuïteit, die het e-mailverkeer effectief handhaaft tijdens systeemstoringen en eenvoudig te maken, wettelijk conforme signatures en disclaimers.

Als klap op de vuurpijl maakt 365 Total Protection Enterprise Backup automatische back-up en herstel mogelijk van de Microsoft 365-mailboxen, Teams, SharePoint en OneDrive van een organisatie, evenals back-ups van de data op Windows-gebaseerde eindpunten van gebruikers, zoals laptops of Windows-werkstations.

Robuuste back-up- en herstelfunctionaliteit is essentieel voor holistische Microsoft 365-beveiliging, aangezien dataverlies niet alleen optreedt door ransomware en malware, maar ook door gebruikersfouten. Zo heeft KPMG vorig jaar per ongeluk maar onherstelbaar de Teams-chats van 145.000 werknemers verwijderd. Vaak wordt aangenomen dat Microsoft uitgebreide back-ups maakt van alle data, maar dit is niet het geval.

Zoals alle Hornetsecurity-services, duurt het instellen van 365 Total Protection Enterprise Backup slechts enkele minuten en is het uiterst eenvoudig te beheren, dankzij de centrale Control Panel van de oplossing.

“Met 365 Total Protection Enterprise Backup hebben we een uitgebreide cloud security bundel gecreëerd die alles bevat wat nodig is om e-mail en data in Microsoft 365 te beschermen. De oplossing biedt onze klanten niet alleen holistische beveiliging, maar vermindert ook de werklast voor IT-beheerders aanzienlijk, omdat alle functies centraal kunnen worden bediend en beheerd vanuit een intuïtieve interface. We willen voorkomen dat onze klanten hun weg moeten vinden door een jungle vol security tools en laten zien hoe eenvoudig en betrouwbaar e-mail- en databeveiliging kan zijn”, zegt Daniel Hofmann, CEO van Hornetsecurity.

Hornetsecurity is in de Benelux verkrijgbaar via distributeur CloudLand.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!