HP versnelt workplace oplossingen voor de hybride workforce

HP Connect for Microsoft Endpoint Manager

15-09-2021 | door: Redactie

HP versnelt workplace oplossingen voor de hybride workforce

HP heeft nieuwe oplossingen aangekondigd die apparaatbeheertaken vereenvoudigen en automatiseren, waardoor IT meer vrijheid krijgt om zich te richten op wat het meest belangrijk is voor hun bedrijf en hun medewerkers. HP zet zich in om te innoveren in het hart van hybride werken, door naadloze oplossingen en ervaringen te bieden om mensen te helpen zich aan te passen aan nieuwe manieren van zakendoen zo meldt het bedrijf. Het portfolio van hardware, software en cloud-gebaseerde diensten biedt volgens HP werknemers innovatieve technologie waarmee ze productief, verbonden, samenwerkend en veilig kunnen blijven werken - waar het werk ook gebeurt.

Nu hybride werken de norm blijft, is het beheer van devices voor werknemers nog nooit zo uitdagend geweest. IT-teams moeten voortdurend prioriteiten balanceren om te voldoen aan de eisen van veranderende werkomgevingen en tegelijkertijd de productiviteit te stimuleren en de werknemerservaring te verbeteren. 87% van de bedrijven neemt de ervaring van werknemers op in hun IT-prestatiedoelstellingen1, maar veel organisaties beschikken niet over de middelen om de toegenomen uitdagingen aan te gaan die ontstaan door werk op afstand. De tijd die wordt besteed aan het beheer van apparatuur en de ondersteuning van gebruikers - ongeacht de locatie - concurreert met het realiseren van strategische IT-initiatieven. De nieuwe oplossingen van HP nemen essentiële taken op het gebied van apparaatbeheer voor hun rekening, waardoor de productiviteit van IT wordt geoptimaliseerd en de ervaring van werknemers wordt verbeterd.

"De toekomst van werk is nu. IT-teams zijn de helden van de nieuwe werkomgeving van vandaag, die werknemers in staat stelt overal vandaan te werken", zegt Sumeer Chandra, Global Head en General Manager, Personal Systems Services, HP Inc. "HP's nieuwe beheeroplossingen zijn geautomatiseerd en schaalbaar voor de steeds veranderende manieren waarop mensen werken. HP Adaptive Endpoint Management is de gouden standaard voor het beheer van pc's in hybride werkomgevingen, om ervoor te zorgen dat apparaten veilig, up-to-date en volledig ondersteund zijn."

Een nieuwe beheerde service voor IT

Voor IT-teams die de manier waarop ze pc's beheren willen moderniseren en automatiseren, is er HP Adaptive Endpoint Management, een volledig beheerde service waarmee IT-managers pc's rechtstreeks naar de medewerkers kunnen sturen met zero-touch deployment. In minder dan een uur kunnen werknemers snel aan de slag door gewoon hun Windows pc uit te pakken en zich aan te melden met one-click, waarbij hun suite van applicaties automatisch wordt geïnstalleerd. Hierdoor verloopt de installatie van het apparaat snel en probleemloos - allemaal zonder interactie met IT. HP Adaptive Endpoint Management bevrijdt IT ook van het dagelijkse pc-beheer. Met de hulp van HP service-experts voorziet de service pc's automatisch van Microsoft Autopilot en wordt het beveiligingsbeleid vanuit de cloud afgedwongen. HP service-experts kunnen ook traditioneel lastige legacy-applicaties via de cloud ondersteunen - en zo hun moderniseringsreis helpen versnellen. HP Adaptive Endpoint Management beheert op een veilige manier steeds meer gedistribueerde pc-omgevingen, zelfs met meerdere besturingssystemen en leveranciers.

Nieuwe beheeroplossingen voor IT

Voor IT die de BIOS via de cloud wil beheren, maakt HP Connect for Microsoft Endpoint Manager waardevolle IT-resources vrij door het eenvoudig te maken om de BIOS van commerciële HP pc's op afstand te configureren, te beveiligen en te updaten. IT kan nu beleidsregels opstellen voor groepen apparaten waarmee meer dan 100 verschillende HP BIOS-instellingen kunnen worden aangepast. Ze kunnen de gewenste instellingen systematisch naar de juiste apparaten pushen tijdens de eerste installatie en de instellingen indien nodig op afstand wijzigen - allemaal via de cloud. HP Connect for Microsoft Endpoint Manager stelt IT ook in staat om PC BIOS beter te beschermen tegen ongeautoriseerde wijzigingen, waardoor de risico's die gepaard gaan met traditionele benaderingen op basis van wachtwoorden worden geëlimineerd.

"HP helpt klanten te profiteren van echte enterprise mobility door barrières voor de implementatie van cloud management weg te nemen", zegt Nicole Dezen, CVP, Device Partner Sales Microsoft. "HP Connect for Microsoft Endpoint Manager geeft de hedendaagse apparaatbeheerder meer controle over HP-specifieke apparaatfuncties door gebruik te maken van Microsoft Graph API voor Intune. Dit demonstreert hoe nieuwe diensten en toepassingen mogelijk kunnen worden gemaakt door de mogelijkheid tot uitbreiding van het Microsoft Intune-platform."

HP Connect for Microsoft Endpoint Manager

Sinds het begin van de pandemie heeft 58% van de ITDM's het gebruik van virtuele desktops versneld4. HP Cloud Endpoint Manager is een cloud-ready oplossing die is ontworpen voor IT die een betere manier wil om duizenden HP Thin Clients in te zetten en veilig te beheren, allemaal via een moderne en intuïtieve interface. De oplossing is vanaf elke locatie toegankelijk via een webbrowser en helpt IT bij het prioriteiten stellen van hun dag met aanpasbare dashboards die metrics en analytics bevatten om hen op de hoogte te houden van implementaties, apparaatcompliance en serverstatus. HP Cloud Endpoint Manager voorziet IT-teams van real-time waarschuwingen om problemen snel te identificeren en op te lossen, terwijl ze ook tijd besparen dankzij de automatisering van terugkerende beheertaken.

Prijzen en beschikbaarheid

HP Adaptive Endpoint Management is nu beschikbaar. De prijsstelling varieert op basis van de unieke IT-omgeving en behoeften van elke klant.
HP Cloud Endpoint Manager is naar verwachting in januari beschikbaar om te downloaden.
HP Connect for Microsoft Endpoint Manager is naar verwachting in december beschikbaar.

 

Terug naar nieuws overzicht
Security