Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

16-09-2021 | door: Redactie

Zenitel benoemt Elbo Technology tot Center of Excellence voor Nederland

Zenitel, leverancier van intelligente communicatieoplossingen, kondigt de lancering aan van een nieuw Center of Excellence (CoE) in de Safety & Security-markt in de EMEA-regio. Deze rol zal door Elbo Technology worden ingevuld.

Elbo Technology, gevestigd in het technologisch bruisende Eindhoven, is al bijna 25 jaar distributeur en kennispartner voor Zenitel op het gebied van kritische communicatie. Met deze langdurige relatie is er een intensieve en waardevolle samenwerking gegroeid. Elbo levert voor Zenitel een belangrijke bijdrage aan innovatie van de producten én inbreng in het expertisenetwerk.

“Elbo is voor mij persoonlijk een belangrijke inspiratiebron geweest om te komen tot wat we vandaag ons Center of Excellence concept noemen. We hebben ervaren dat partners als Elbo, die een kenniscentrum in hun land zijn -voor system integratoren en installateurs, dé weg naar succes zijn om de lokale markt te bedienen. Het is voor ons niet meer dan logisch dat we Elbo nu officieel tot Center of Excellence benoemen. We zetten de langdurige samenwerking voort met deze mooie mijlpaal. ”, zegt Wim van Winghe, VP Sales voor EMEA bij Zenitel.

Elbo Technology heeft uitgebreide ervaring met de verkoop en technische ondersteuning van Zenitel-producten in vrijwel alle denkbare onshore toepassingsmogelijkheden, variërend van uitluistersystemen in de psychiatrische zorg tot reductie van achtergrondgeluid in tunnelcommunicatie en ontruiming in haven- en industriegebied.

"We zijn er trots op het Zenitel Center of Excellence voor Nederland te zijn", zegt Erwin Wigmans, directeur en eigenaar van Elbo Technology. "We waarderen dit vertrouwde partnerschap. We hebben het Zenitel-portfolio altijd een warm hart toegedragen binnen onze lokale markt. Deze nieuwe rol betekent dat onze specialisten nog nauwer verbonden zijn met de fabrikant en we nog meer in staat zijn om vroegtijdig in te spelen op nieuwe ontwikkelingen bij onze klanten.”

Terug naar nieuws overzicht