Witold Kepinski - 17 september 2021

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR integraties

SentinelOne breidt partner ecosysteem uit met nieuwe NDR integraties image

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-bescherming, kondigt nieuwe Network Detection en Response (NDR)-integraties aan met Arista, Fidelis Cybersecurity en Vectra, welke vanaf nu verkrijgbaar zijn in de SentinelOne Singularity Marketplace. Het groeiende ecosysteem biedt uniforme zichtbaarheid, bescherming, automatisering en handhaving van het gehele aanvalsoppervlak van de organisatie.

“De XDR-mogelijkheden van SentinelOne, in combinatie met vooraanstaande NDR-partners, zorgen voor een uitgebreide cyberbeveiligingsaanpak. Dankzij de kracht van ons autonome platform zijn NDR-oplossingen in staat om netwerkdreigingen in realtime te voorkomen, te detecteren en erop te reageren”, zegt Ruby Sharma, Head of Technology Partner Ecosystem bij SentinelOne. “Wij doen er alles aan om gezamenlijke technologische oplossingen te leveren die klanten hoogwaardige cyberbeveiligingsresultaten bieden.”

Awake Security - de NDR-beveiligingsdivisie van Arista Networks -, Fidelis Cybersecurity en Vectra AI sluiten zich aan bij het SentinelOne-ecosysteem om het Singularity XDR-platform te integreren met NDR-mogelijkheden.

Awake Security: de gezamenlijke oplossing biedt uitgebreide detectie van dreigingen, snelle en effectieve respons, endpoint-containment en forensische analysemogelijkheden. Terwijl Arista gerelateerde netwerkactiviteit koppelt aan een bredere attack-map, biedt SentinelOne context door informatie van beheerde endpoints te verrijken, zoals apparaatnaam, laatst ingelogde gebruiker, details van het besturingssysteem en andere endpoint-kenmerken.

Fidelis Cybersecurity: de gezamenlijke oplossing helpt organisaties snel dreigingen te vinden en in quarantaine te plaatsen, risico’s te onderzoeken en te prioriteren, en dreigingen effectief te stoppen. Gezamenlijk biedt de oplossing een compleet beeld van het cyberlandschap met uniforme zichtbaarheid, detectie, onderzoek en respons in beheerde en onbeheerde endpoints, netwerk-, e-mail en cloudomgevingen.

Vectra AI: de integratie met SentinelOne biedt uitgebreide zichtbaarheid, detectie, prioritering en reactiemogelijkheden voor hosts, workloads en identiteiten in aanvalsvectoren in de cloud, het netwerk en endpoints. De gezamenlijke oplossing zorgt voor een strak geïntegreerde stack die is gebaseerd op automatisering en intelligentie om aanvallen te stoppen en laterale beweging en tijd op het netwerk te verminderen.

“Klanten zoeken tegenwoordig geïntegreerde, best-of-breed oplossingen. Daarom zijn we verheugd om samen te werken met SentinelOne”, zegt Rajdeep Wadhwa, hoofd productbeheer bij Awake Security, de NDR-beveiligingsdivisie van Arista Networks. “Deze integratie van leiders in de AI-gestuurde EDR- en NDR-categorieën kunnen helpen bij het leveren van echte eXtended Detection en Reponse (XDR)-ervaring die onze klanten nodig hebben, terwijl de kosten voor beveiligingsoperaties worden verlaagd en het risico op infecties voor organisaties wordt verminderd.”

“De beste manier om moderne aanvallers te bestrijden, is door blinde vlekken in de beveiliging te dichten en inzichten te vergroten die beveiligingsteams helpen om dreigingen sneller te vinden en te neutraliseren”, zegt Jerry Mancini, Chief Operating Officer van Fidelis Cybersecurity.

"De combinatie van SentinelOne en Vectra stelt onze klanten in staat volledig inzicht te krijgen in hun online omgevingen, vermindert ruis en zorgt ervoor dat organisaties zich kunnen concentreren op de meest complexe problemen en dreigingen", zegt Michael Porat, SVP, Corporate and Business Development , Vectra AI.

Het SentinelOne Singularity-ecosysteem breidt zich snel uit met gezamenlijke oplossingen voor threat intelligence, SIEM, CASB, sandboxing en workflow-automatisering. Integraties zijn beschikbaar met no-code automatisering, wat zorgt voor een sterke gezamenlijke verdediging, gestroomlijnde operaties en workflows, en uniforme systeemoverschrijdende responsmogelijkheden.

Voor meer informatie over het Singularity-ecosysteem, bezoek: www.sentinelone.com/partners/singularity-marketplace

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!