Tech Data biedt cybersecurity zorg oplossingen van Cynerio

21-09-2021 | door: Redactie

Tech Data biedt cybersecurity zorg oplossingen van Cynerio

Tech Data, a TD SYNNEX company, maakt heden een Europese overeenkomst bekend voor de levering van oplossingen van Cynerio, leverancier die de gezondheidszorg voorziet van oplossingen voor IoT-cybersecurity. Het IoT-cybersecurityplatform stelt organisaties in de zorgsector in staat klinisch gecontextualiseerde, realtime inzichten te gebruiken om risico’s in kaart te brengen en te beheersen, apparaatfunctionaliteit te optimaliseren, en de veiligheid van patiënten en soepele processen te waarborgen.

Onderzoek heeft uitgewezen dat zorgverleners in de afgelopen twaalf maanden met aanzienlijk meer ransomware-aanvallen werden geconfronteerd. Onbeveiligde verbonden medische en IoT-apparaten verhogen het oppervlak waarover cyberaanvallen kunnen plaatsvinden en vormen in de zorgsector een belangrijk risico voor de veiligheid van patiënten en de bedrijfscontinuïteit in ziekenhuizen. Het platform van Cynerio biedt klanten uitgebreide inzichten in de activiteiten van hun apparaten en correlaties tussen de telemetrie daarvan, klinische workflows en externe bedreigingen.

“De enorme versnelling van digitalisatie en connectiviteit in onze openbare diensten brengt geweldige voordelen met zich mee, maar ook risico’s vanwege steeds meer kansen op cyberaanvallen en datalekken”, zegt Craig Smith, vice president, Analytics & IoT, Europe, Tech Data. “De oplossingen van Cynerio helpen ziekenhuizen hun verbonden medische en IoT-apparaten veilig te houden en stellen hen in staat om zich te concentreren op de verzorging en het welzijn van patiënten. Het is een fascinerende missie en we kijken ernaar uit om de reikwijdte van het bedrijf uit te breiden via onze partners in de regio.”

“Waarborging van de veiligheid van organisaties in de gezondheidszorg is cruciaal in het cyberklimaat van vandaag. Een spervuur van cyberaanvallen heeft processen binnen honderden medische instanties over de hele wereld ontwricht en het welzijn van patiënten in het gedrang gebracht”, aldus Joel Silberman, vice president Business Development bij Cynerio. “Nu Cynerio een steeds groter aandeel van de Europese markt beslaat, stelt ons partnerschap met Tech Data ons in staat onze missie te realiseren. We helpen organisaties in de gezondheidszorg verspreid over heel Europa cyberbedreigingen af te weren en zich van veilige en langdurige cybersecurity te verzekeren met een one-stop-shop platform dat ziekenhuizen kunnen gebruiken om volledige bedrijfscontinuïteit te handhaven en patiënten hoogwaardige zorg te verlenen.”

Cynerio werd uitgeroepen tot een leider in Connected Medical Device Security door Forrester Research en een Cool Vendor in het 2020 Cyber-Physical Systems Security Report van Gartner.

Voor meer informatie over dit aanbod kunnen partners contact opnemen met hun plaatselijke vertegenwoordiger of een bericht sturen aan [email protected]

Terug naar nieuws overzicht
Security