Adyen opent pop-up locatie The Store in kantoor Rokin Amsterdam

22-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Adyen opent pop-up locatie The Store in kantoor Rokin Amsterdam

Betaalplatform Adyen opent de pop-up winkel The Store, die zich bevindt op de begane grond van Adyen’s nieuwe kantoor aan het Rokin. The Store is een ruimte waarin Adyen samen met haar klanten de retail ervaring van de toekomst tot leven brengt. De betrekking van the Store wisselt: iedere paar maanden betrekt een andere klant van Adyen het pand. Het Amsterdamse modemerk Fabienne Chapot heeft de primeur en zet een interactieve winkelervaring neer om haar vijftienjarige bestaan te vieren.

“Ter ere van ons vijftienjarige bestaan wilden we de missie die sinds de oprichting van het bedrijf centraal heeft gestaan uitdragen: het brengen van positiviteit, kleur, en energie. Het is fantastisch dat we dit tot leven kunnen brengen in Adyen’s nieuwe kantoor”, zegt Fabienne Chapot, oprichtster en CEO van Fabienne Chapot. “Adyen is een waardevolle partner geweest sinds dag één. De kans om Adyen’s eerste klant in deze mooie pop-up ruimte te zijn is de kroon op een waardevolle samenwerking, waarin we ons continu richten op samen de beste klantervaringen faciliteren.”

“The Store geeft onze klanten de mogelijkheid om onze unified commerce technologie te testen midden in het centrum van Amsterdam”, zegt Ingo Uytdehaage, CFO van Adyen. “We zijn verheugd dat Fabienne Chapot de eerste klant is die The Store betrekt. Samen laten we zien hoe de toekomst van retail eruitziet.”

Terug naar nieuws overzicht