Verdere integraties van Slack in Salesforce producten

22-09-2021 | door: Witold Kepinski

Verdere integraties van Slack in Salesforce producten

Salesforce kondigt verdere integraties van Slack in Salesforce producten en branche-oplossingen aan. Ook deelt Salesforce nieuwe Slack-innovaties die de samenwerking over organisatorische grenzen heen verbeteren en teams in staat stellen om asynchroon te werken.

Na de lancering van nieuwe Slack-integraties voor Sales, Service, Marketing en Analytics (Tableau) in augustus, lanceert Salesforce vandaag integraties voor de meerderheid van zijn producten, waaronder Commerce, Experience, Platform, Trailhead, MuleSoft en Quip, en zijn industriespecifieke clouds en producten, waaronder Sustainability, Corporate and Investment Banking, Healthcare and Life Sciences, Philanthropy, Nonprofit, en Education.

Er wordt ook een reeks nieuwe Slack-functionaliteiten gelanceerd om klanten de tools te geven om te groeien in dit nieuwe tijdperk van digitaal werken. Clips is een nieuwe manier om eenvoudig audio-, video- en schermopnamen te maken en te delen via elk kanaal of DM in Slack. Hiermee kunnen mensen flexibeler en in hun eigen tijd werken. Daarnaast maakt een groot aantal verbeteringen van Slack Connect het eenvoudiger om verbindingen te maken en te beheren, zelfs voor klanten en partners die Slack nog niet gebruiken.

Terug naar nieuws overzicht
Software