DDA verwelkomt Maunt als partner

Stijn Grove, directeur van DDA

22-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

DDA verwelkomt Maunt als partner

Dutch Data Center Association (DDA), brancheorganisatie van datacenters in Nederland, verwelkomt Maunt als partner van hun netwerk. Door deze samenwerking verbindt Maunt zich aan de Nederlandse datacenters en zetten zij zich gezamenlijk in om de groei van de digitale economie te versterken.

Stijn Grove (foto), directeur van DDA over de samenwerking: “Iedereen gaat steeds meer online leven en we zien dat ook alle verdienmodellen digitaal worden. Dit is allemaal mogelijk dankzij de uitstekende digitale infrastructuur die we in Nederland hebben bestaande uit, onder andere, glasvezelnetwerken, zendmasten en datacenters. Maunt is een hoogwaardige, servicegerichte aanbieder van glasvezeloplossingen voor telecom en datacenters. Wij zijn dan ook verheugd als brancheorganisatie dat Maunt het netwerk van DDA komt versterken”.

Maarten Verbunt, directeur van Maunt, zegt over de samenwerking: "Met ruim 20 jaar ervaring in glasvezelnetwerken -en componenten voor datacenters dragen wij als partner graag bij in de verdere groei en ontwikkeling van de digitale economie."

Terug naar nieuws overzicht
Datacenter