NEXXT breidt uit naar Eindhoven

Arjen Visser, Jacques Born en Kees Koomen

22-09-2021 | door: Witold Kepinski

NEXXT breidt uit naar Eindhoven

IT-dienstverlener NEXXT opent nieuwe vestiging in Eindhoven, de stad van Technologie, Design en Kennis. De nieuwe vestiging zal regionaal aangestuurd worden door Jacques Born. Jacques heeft vele jaren ervaring binnen de regio en kan door zijn ervaring en kennis van de branche gaan zorgen voor een verdere groei.

Kees Koomen, directeur van NEXXT, ziet de uitbreiding naar Eindhoven als een logische stap: “We hebben een duidelijke ambitie met NEXXT: ervoor zorgen dat organisaties in Nederland niet langer hoeven te kiezen tussen een grote IT-partij met veel expertise óf een regionale, persoonlijke organisatie die dezelfde taal spreekt. Wij zijn gedreven om onze klanten het beste van beide werelden te geven. Om dit te bereiken is het belangrijk dat wij nog meer landelijke dekking creëren, zodat we letterlijk én figuurlijk dicht bij onze relaties blijven.”

Compleet dienstenportfolio

Vestigingsdirecteur Jacques Born vult aan: “Dankzij het complete dienstenportfolio van NEXXT wordt er op lokaal niveau samen met relaties aan grensverleggende oplossingen gewerkt. Ik kijk uit naar de samenwerking met alle collega’s en relaties en draag graag bij aan het verder uitbouwen van het succes”.

Foto vlnr: Arjen Visser, Jacques Born en Kees Koomen

 

Terug naar nieuws overzicht
Hardware