Entrust koopt fintech specialist Antelop Solutions

23-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Entrust koopt fintech specialist Antelop Solutions

Entrust, speler op het gebied van vertrouwde identiteit, betalingen en gegevensbescherming, heeft een definitieve overeenkomst aangekondigd voor de overname van Antelop Solutions, een financieel technologiebedrijf dat financiële instellingen in staat stelt veilige digitale creditcards en betaalpassen uit te geven aan hun klanten.

Door de oplossingen van Antelop te combineren met het toonaangevende Entrust-kaartuitgifteportfolio, kan Entrust banken en financiële instellingen over de hele wereld helpen om geïntegreerde, naadloze digitale en fysieke financiële kaart- en betalingservaringen voor hun klanten te creëren.

Het in Parijs gevestigde Antelop Solutions werd opgericht in 2014 en haar klantenbestand omvat meer dan 40 toonaangevende banken in 25 landen. Het bedrijf heeft ongeveer 30 medewerkers die zich bij Entrust zullen aansluiten bij de overname, waaronder oprichter en CEO Nicolas Bruley. Hij zal dit team blijven leiden om digitale oplossingen voor financiële referenties bij Entrust te bevorderen. De voorwaarden van de deal zijn niet bekendgemaakt.

Terug naar nieuws overzicht