IT Local neemt cloudwerkplekaanbieder Clevir over

Pieter van Vugt, directeur IT Local (l.) en Remco Kleij, CEO Clevir (r.).

25-09-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

IT Local neemt cloudwerkplekaanbieder Clevir over

IT Local heeft per 23 september 2021 het Bossche IT-bedrijf Clevir Solutions overgenomen, leverancier van cloudwerkplekken. Met de overname kan IT Local haar dienstverlening uitbreiden met een eigen onderscheidende cloudwerkplek. IT Local gaat dit doen vanuit de bestaande vestiging in Arnhem en vanuit de nieuwe vestiging in ’s-Hertogenbosch.

IT Local telt inclusief Clevir 35 medewerkers en bedient naar eigen zeggen ruim 50.000 gebruikers. De Clevir-medewerkers gaan onder de vlag van IT Local werken. Directeur Remko Kleij wordt lid van het directieteam van IT Local. Clevir Software blijft als zelfstandige eenheid bestaan, alle werkplekdiensten worden bij IT Local ondergebracht.

Piet van Vugt, directeur IT Local, stelt dat de kennisbundeling van IT Local en Clevir betekent dat het bedrijf klanten vanuit een bredere invalshoek kan bedienen. Remko Kleij (Clevir), voegt hieraan toe dat het bedrijf vanuit IT Local de slagkracht krijgt om zijn cloudgebaseerde werkplek uit te rollen naar een grotere doelgroep.

IT Local, opgericht in 1998, ontwerpt, beheert en beveiligt cloud-, hybride- en traditionele IT-netwerken. Clevir is opgericht in 2009 en levert een hybride workspace en een 'on-demand' spin-off VDI-oplossing. De Clevir-workspace is een beveiligde add-on voor Microsoft Office 365. De workspace wordt aangeboden vanaf het Microsoft Azure-platform.

Terug naar nieuws overzicht