Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

24-09-2021 | door: Witold Kepinski

Zyxel breidt activiteiten uit in België en Luxemburg

Zyxel Networks is groeiende en wil zijn marktaandeel in België en Luxemburg verder vergroten. Daarom opent het bedrijf vandaag zijn nieuwe kantoor in Mechelen. Het bedrijf is gespecialiseerd in het leveren van veilige, AI- en cloud-gedreven zakelijke en thuisnetwerkoplossingen voor met name de kmo-markt. De expansie is een logische stap na de groei die Zyxel de afgelopen vier jaar onder meer in België heeft gerealiseerd.

Met de steeds groter wordende vraag naar netwerkoplossingen kan Zyxel met een eigen kantoor in België dichter bij de klanten komen. “We zien dat België en Luxemburg groeimarkten zijn voor ons en daarmee vinden wij het van belang om dicht bij de resellers en eindklanten te zijn door middel van een fysiek kantoor in Mechelen”, aldus Jean-Marc Guignier, Executive VP EMEA Sales & Marketing van Zyxel.

Belgische markt trekt verder aan

In België en Luxemburg focust Zyxel zich naast de kmo op de sectoren educatie, hospitality en healthcare. De afgelopen vier jaar is het aantal partners in deze regio sterk gegroeid. Het bedrijf wil nu de volgende stap zetten. “Met ons nieuwe kantoor kunnen we onze lokale partners beter bedienen, bijvoorbeeld met trainingen hier op kantoor”, zegt Ken Willekens, VAR manager bij Zyxel Belux. Hij vervolgt: “In 2022 verwachten wij in België ook ons salesteam verder op te schalen, zodat we hier onder meer onze netwerkoplossingen zoals Nebula nog beter op de kaart kunnen zetten.”

Partnerprogramma

Bestaande partners van Zyxel in België en Luxemburg kunnen zich via de link https://partner.zyxel.eu aanmelden voor het partnerprogramma. Resellers die interesse hebben om partner te worden van Zyxel kunnen zich hier inschrijven of contact opnemen met Ken Willekens via: [email protected].

Terug naar nieuws overzicht
Hardware