Progress neemt Kemp over

28-09-2021 | door: Witold Kepinski

Progress neemt Kemp over

Progress, leverancier van producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van krachtige applicaties, heeft aangekondigd dat het een definitieve overeenkomst is aangegaan om Kemp over te nemen, een always-on applicatie-ervaringsbedrijf dat bedrijven helpt bij het leveren, optimaliseren en beveiligen van applicaties en netwerken in elke cloud- of hybride omgeving.

Met deze overname breidt Progress zijn portfolio van producten in DevOps, Application Development, Data Connectivity en Digital Experience uit door Application Experience Management (AX) toe te voegen.

“Bedrijven erkennen nu meer dan ooit dat hun applicaties altijd beschikbaar en zeer performant moeten zijn”, zegt Yogesh Gupta, CEO van Progress. "De Kemp-producten beantwoorden precies aan deze behoefte en vormen een aanvulling op ons portfolio van best-in-class producten voor het ontwikkelen, implementeren en beheren van high-impact applicaties."

Kemp Loadmaster- en Flowmon Network Visibility-producten bewaken de applicatieprestaties en verdelen en balanceren verkeer en workloads over servers, in de cloud of op locatie, waardoor hoge prestaties en beschikbaarheid worden gegarandeerd. Ze doen dit door gebruik te maken van machine learning om afwijkingen te identificeren en IT-professionals te waarschuwen voordat eindgebruikers worden getroffen. Deze mogelijkheden vormen een aanvulling op het Progress-aanbod, zoals WhatsUp Gold, een speler in gebruiksvriendelijk netwerkbeheer.

Terug naar nieuws overzicht