Cisco AppDynamics verkoopt voortaan geheel indirect

28-09-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Cisco AppDynamics verkoopt voortaan geheel indirect

Cisco AppDynamics kondigt belangrijke updates en verbeteringen aan voor het Global Partner Program ter ondersteuning van de verschuiving naar een 100% kanaalmodel. Dit meldt Mark Maslach, Vice President van Worldwide Channels and Strategic Alliances bij Cisco AppDynamics in een blog.

De marktkans voor full-stack observeerbaarheid blijft in razend tempo groeien terwijl technologen op meerdere fronten strijden, waaronder het bijhouden van snelle digitale transformatieprojecten, het beheren van de toenemende complexiteit in de IT-stack en het filteren van overweldigende dataruis. Zichtbaarheid van IT-prestaties en -gezondheid over de hele IT-stack, en de mogelijkheid om dit te correleren met bedrijfsresultaten, is nog nooit zo belangrijk geweest.

Maar de klok tikt door voor ondernemingen om gebruik te maken van de voordelen en het concurrentievoordeel die full-stack observeerbaarheid belooft.

In een recent AppDynamics-rapport - Agents of Transformation 2021: The rise of full-stack observability - verklaarde 73% van de technologen dat het onvermogen om full-stack observeerbaarheid te koppelen aan bedrijfsresultaten dit jaar nadelig zou zijn voor hun bedrijf. Verontrustend was dat 66% bevestigde dat ze niet over de strategie en tools beschikten om effectief te meten hoe technologische beslissingen de bedrijfsresultaten beïnvloeden.

Als onderdeel van Cisco's visie op full-stack observeerbaarheid, is AppDynamics perfect in staat om bedrijven te helpen deze uitdagingen te overwinnen en de voordelen voor hun bedrijf te realiseren van het implementeren van full-stack observeerbaarheid met zakelijke context. Maar voor AppDynamics om deze kans te maximaliseren en partners en technologen te helpen hun potentieel volledig te benutten, erkennen we de noodzaak van verandering!

Vandaag kondigen we een belangrijke verschuiving aan in onze go-to-market-strategie en introduceren we enkele belangrijke wijzigingen in ons bestaande Global Partner Program om die verandering te ondersteunen.

Dus, wat is er nieuw?

100% kanaalgerichte route naar de markt.  AppDynamics gaat over van een gemengd "direct en indirect" verkoopmodel naar een 100% kanaalgerichte route naar de markt. Dit zorgt voor een betere afstemming op Cisco's verkoopbeweging en geeft partners het vertrouwen en de mogelijkheid om full-stack observatiepraktijken uit te bouwen met AppDynamics en Cisco.

Nieuw "Elite"-niveau toegevoegd aan het Global Partner Program.  Om deze overgang te realiseren, hebben we een structuur met drie niveaus gecreëerd met een nieuwe Elite-partnercategorie van het hoogste niveau toegevoegd aan de bestaande niveaus "Alliantie" en "Titan". Het Elite-niveau is ontworpen voor onze grootste wereldwijde partners en schept de optimale omstandigheden om de full-stack observeerbaarheidsmarktkans in AppDynamics en het bredere Cisco-portfolio volledig te benutten.

Deze nieuwe aanpassingen aan het Global Partner Program zullen echter voordelen opleveren voor partners op alle niveaus, door meer op maat gemaakte ondersteuning en verbeterde groeimogelijkheden te bieden en hen in staat te stellen klanten beter van dienst te zijn en cruciale digitale transformatieprojecten snel vooruit te helpen. AppDynamics heeft het ondersteuningsmodel rond alle drie de niveaus gewijzigd om ervoor te zorgen dat we de juiste verkooptechniek, kanaaltechniek, marketingondersteuning en kanaalaccountmanagerondersteuning hebben om aan de behoeften van elke partner te voldoen.

AppDynamics-partners zullen genieten van extra upgrades van het Global Partner Program gericht op het verbeteren van de ervaring. Deze functies omvatten:

“Stapelbare marges.” AppDynamics verschuift naar stapelbare marges, waardoor meer betrokken/actieve partners steeds winstgevender en beloond kunnen worden op basis van hun werk met AppDynamics.

Uitgebreid kortingsprogramma. Elite- en Titan-partners kunnen nu kortingen per deal verdienen via het bijgewerkte programma.

Opnieuw ontworpen FastPath-programma. Partners kunnen nu beter co-investeren met AppDynamics in verschillende categorieën, waaronder gefinancierde headcount, casestudy's, training en certificering, en meer.

Verbeterde toegang tot MDF. In aanmerking komende partners hebben toegang tot MDF (marktontwikkelingsfondsen) via een nieuw Funds Manager Platform, dat de algehele ervaring van partners verbetert en het eenvoudiger maakt om financiering aan te vragen om de interesse van klanten en oplossingen voor hun partner AppDynamics-praktijk te stimuleren.

Bijgewerkte training en verkoopondersteuning. AppDynamics investeert in uitgebreide training en verkoopondersteuning. Voor het eerst kunnen partners deelnemen aan AppDynamics sales- en engineering-bootcamps, waardoor ze de diepgaande expertise en productkennis krijgen die nodig zijn om het potentieel van de AppDynamics- en Cisco-productportfolio volledig te benutten.

Deze reeks nieuwe incentives is ontworpen om partners te belonen voor de extra inspanning en activiteit die ze steken in kansen en het sluiten van deals. Hoe beter ze aansluiten bij AppDynamics en onze processen, hoe winstgevender hun deals worden. Het is ook bedoeld om partners over de hele wereld te helpen - niet alleen in de VS - nu AppDynamics zijn wereldwijde aanwezigheid uitbreidt.

"Het afgelopen jaar is WWT blijven innoveren en streven naar de kansen die AIOps en full-stack observeerbaarheid creëren voor onze klanten", zegt Tanner Bechtel, Global Director van AIOps bij World Wide Technology. “De positieve veranderingen die worden aangebracht in het AppDynamics Global Partner Program en de creatie van de nieuwe Elite-laag beloven WWT nog meer mogelijkheden te bieden om de relatie met AppDynamics en Cisco te verfijnen en te versterken. Deze veranderingen zullen ons in staat stellen om rijkere, effectievere klantoplossingen te bieden en een nog voordeliger partnerschap voor ons allemaal te verzekeren.”

Deze nieuwe aanpak is een gedurfde en opwindende weg vooruit. Onze strategie voor succes ligt in een verbeterde samenwerking met onze partners en een voortdurende diepere afstemming met Cisco en zijn verkoopbeweging. Dit is het juiste moment om het potentieel van onze partners te ontketenen en de mogelijkheid voor full-stack observeerbaarheid te maximaliseren.

Kijk op de AppDynamics partnerspagina voor meer informatie over het nieuwe AppDynamics Global Partner Program.

Terug naar nieuws overzicht