Witold Kepinski - 01 oktober 2021

Dell Technologies NVMe getweakt voor automatisering storage connectiviteit

Dell Technologies NVMe getweakt voor automatisering storage connectiviteit image

Het nieuwe NVMe IP SAN Dell portfolio komt binnenkort beschikbaar voor gebruik vanaf 18 november 2021 zo meldt Dell Technologies in een blog.

De volgende innovaties zijn aangekondigd zo meldt Dell Technologies:

"SmartFabric Storage Software (SFSS) – Automatiseert opslagconnectiviteit voor uw NVMe IP SAN. Hiermee kunnen host- en opslaginterfaces zich registreren bij een Centralized Discovery Controller, kunnen opslagbeheerders zoneconfiguraties maken en activeren en worden hosts vervolgens automatisch op de hoogte gebracht van nieuwe opslagbronnen. Hosts maken dan automatisch verbinding met deze opslagbronnen.

PowerStore: NVMe/TCP-protocol en SFSS-integratie – We hebben ervoor gezorgd dat onze marktleidende Dell EMC PowerStore-opslagarray het NVMe/TCP-protocol kan gebruiken en ondersteunt zowel de Direct Discovery- als de Centralized Discovery-beheermodellen.

PowerStore-integratie met SFSS wordt in eerste instantie bereikt via de Pull-registratietechniek.

VMware ESXi 7.0u3: NVMe/TCP-protocol en SFSS-integratie – We werken samen met VMware om ondersteuning voor het NVMe/TCP-protocol toe te voegen, evenals de mogelijkheid voor elke ESX-serverinterface om ontdekkingsinformatie expliciet te registreren bij SFSS via de pushregistratietechniek. We hebben ook onze OMNI-plug-in bijgewerkt om de configuratie van SFSS vanuit vCenter te ondersteunen.

PowerEdge: ESXi 7.0u3 met NVMe/TCP is gekwalificeerd.

PowerSwitch en SmartFabric Services (SFS): terwijl onze NVMe IP SAN-oplossing over traditionele fabric-switches zal lopen, kan de implementatie van Dell EMC PowerSwitch en SmartFabric Services (SFS) worden gebruikt om de configuratie van de switches die deel uitmaken van uw NVMe IP SAN te automatiseren. SFSS zal uiteindelijk een integratie met SFS hebben om in toekomstige releases hardwarematige zones te creëren.

PowerMax en PowerFlex (toekomst): u kunt verwachten dat we in de komende paar releases ondersteuning voor NVMe/TCP toevoegen aan zowel onze Dell EMC PowerMax als PowerFlex."

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!