Sanquin neemt Connectivity as a Service van Axians af

01-10-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Sanquin neemt Connectivity as a Service van Axians af

Sanquin schakelt Axians in om Connectivity as a Service te leveren. Het doel is om een een flexibel en altijd up-to-date secuur digitaal platform te leveren dat ook in de toekomst aansluit bij de behoeften en ambities van Sanquin.

Sanquin is een kennisgedreven non-profit organisatie die levensreddende producten als bloed en korthoudbare bloedproducten levert. De nieuwe connectiviteitsdienst moet een kostenbesparing realiseren, de kwaliteit verhogen en Sanquin op innovatieve wijze samen met donors laten werken aan een beter leven voor de patiënt.

Connectivity as a Service levert volgens Axians een veilige end-to-end connectiviteit, inclusief cloudtoegang en ondersteunende dienstverlening. De dienstverlening zorgt er voor dat medewerkers van Sanquin, donors, patiënten, partner-organisaties, leveranciers en andere organisaties hun werkzaamheden goed kunnen uitvoeren en daarmee bijdragen aan de doelen van Sanquin en de behoeftes in de zorg.

Meer ruimte voor innoveren

Zo kan Sanquin zich primair focussen op de kern van haar business en is er meer ruimte om te innoveren. Sanquin stelt voor Axians gekozen te hebben vanwege de hoge kwaliteit en continuïteit van de dienstverlening, de interessante prijsstelling, uitstekende referenties in de zorgmarkt en de 'culturele fit' tussen beide organisaties.

Terug naar nieuws overzicht