Plauti Data Management voor Salesforce gebruikers

05-10-2021 | door: Redactie

Plauti Data Management voor Salesforce gebruikers

Plauti kondigt aan dat het Plauti Data Management (PDM) heeft gelanceerd, waarmee het Salesforce-gebruikers in staat stelt een echte customer 360 mogelijk te maken.

Consumenten eisen volgens Plauti een soepele ervaring over alle kanalen heen. Een vertrouwde customer 360 view stelt medewerkers in staat om aan deze verwachtingen te voldoen. Tegelijkertijd verbinden organisaties steeds meer kanalen en gegevensbronnen met hun CRM. Plauti Data Management dedupliceert, valideert en formatteert deze data voor een echt customer 360 view en het biedt enterprise-level servicepakketten.

PDM is gebouwd op het Salesforce Platform en is momenteel beschikbaar op de Plauti website.

Plauti Data Management

Plauti Data Management biedt volledige controle in het vinden en opschonen van slechte data door middel van deduplicatie, validatie en formattering. Uniek aan PDM is dat eindgebruikers actief betrokken kunnen worden bij het verbeteren van de datakwaliteit, terwijl het toch compleet is voor admins en ontwikkelaars.

Sten Ebenau, CEO van Plauti, legt uit: "Onderzoek toont keer op keer aan dat het voorkomen van slechte data een factor 100 keer minder kost dan mislukkingen die het gevolg zijn van slechte data. We hebben PDM ontwikkeld als een native Salesforce oplossing om te voorkomen dat slechte data binnenkomt van welke bron dan ook, inclusief menselijk handelen. Daarnaast biedt PDM uitgebreide mogelijkheden voor het opschonen van bestaande data. Bij de meest succesvolle datakwaliteitsprojecten zijn alle medewerkers betrokken. Onze software stelt admins, ontwikkelaars en eindgebruikers in staat om data te verbeteren terwijl ze bijna niets veranderen in hun normale werkprocessen."

Anuj Kapoor, Senior Project Director bij EF Education First, zegt: "Ik hou van de flexibiliteit van Plauti Data Management. Het geeft ons precies wat we nodig hebben in datamanagement, zonder dat we een grote codebase moeten bouwen, testen en onderhouden."

Terug naar nieuws overzicht
Software