Witold Kepinski - 04 oktober 2021

Randstad koopt Amerikaanse Cella

Randstad koopt Amerikaanse Cella image

Randstad, speler in de HR-dienstensector, kondigt aan dat Randstad USA , zijn Amerikaanse bedrijf, Cella heeft overgenomen , een uitzend-, beheerde oplossingen- en adviesbureau voor de creatieve, marketing-, en digitale markt.

De overname stelt Randstad in staat een sterke positie op te bouwen in de belangrijke en groeiende Amerikaanse markt voor marketing, creatieve en digitale uitzendkrachten en professionele diensten. Hiermee zet Randstad een nieuwe stap voorwaarts in het ondersteunen van meer mensen en organisaties bij het realiseren van hun ware potentieel door de kracht van de huidige technologie te combineren met onze passie voor mensen, aldus Randstad.

Met meer dan 30 jaar expertise is Cella een van de grootste creatieve/digitale uitzendbedrijven in de VS en stelt het 's werelds grootste en bekendste merken in staat om de beste mensen aan te trekken en het volledige potentieel van hun creatieve kracht te ontketenen. Met een verwachte omzet van meer dan 100 miljoen dollar in 2021, heeft Cella een geschiedenis van indrukwekkende groei aldus Randstad.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!