Arrow sluit overeenkomst met gegevensbeschermer Druva

Arrow sluit overeenkomst met gegevensbeschermer Druva

05-10-2021 | door: Martijn Kregting
Deel dit artikel:

Arrow sluit overeenkomst met gegevensbeschermer Druva

Technologieleverancier Arrow Electronics heeft een overeenkomst getekend met Druva, actief op het gebied van bescherming en beheer van cloud data. Deze strategische samenwerking moet pan-Europese channelpartners toegang geven tot Druva's portfolio van oplossingen, ontworpen om organisaties te helpen de bestendigheid, beveiliging en toegankelijkheid van gegevens te versterken.

De overeenkomst omvat de ondersteuning en channel-go-to-market-strategieën voor het Druva Cloud Platform, dat uniforme en vereenvoudigde gegevensbescherming belooft in cloud- en hybride omgevingen, voor toonaangevende SaaS-applicaties zoals Microsoft 365, Google Workspace en Salesforce, en ook voor edge-apparaten.

Toenemend belang bestendigheid data

"Het belang van de bestendigheid van data is het afgelopen jaar toegenomen en hoger op de bestuursagenda komen te staan nu bedrijven streven naar bedrijfscontinuïteit en disaster recovery", stelt Alexis Brabant, vice president sales bij Arrow's enterprise computing solutions business. "Druva's portfolio voegt enorme waarde toe aan ons cloudaanbod en door samen te werken kunnen we de ondersteuning voor onze channelpartners in de EMEA-regio verbeteren."

Dennis Sherwood, senior director of global distribution bij Druva, ziet de nieuwe samenwerking met Arrow als een belangrijke route naar de markt, "omdat we ons blijven inzetten om organisaties te ondersteunen bij het succesvol afleggen van hun cloudreizen. Ons portfolio gaat in op de uitdagingen op het gebied van bestendigheid van data waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd, door eenvoud, schaal en beveiliging naar de cloud en alle aspecten van bedrijfsgegevensbescherming te brengen."

Druva's schaalbaarheid, beveiliging en kostenbesparingen, gecombineerd met Arrow's uitgebreide channelpartner-ecosysteem, moeten meer bedrijven te helpen de bestendigheid van hun data te versterken, de operationele complexiteit te verminderen en goed te gedijen in het cloudtijdperk.

Stappenplan

De overeenkomst is in eerste instantie gericht op markten in het Verenigd Koninkrijk, de Benelux, Zweden, Denemarken, Noorwegen, Finland, Frankrijk en Duitsland. Er is een stappenplan om Druva's volledige portfolio toe te voegen aan ArrowSphere, het cloudbeheerplatform van Arrow.

Terug naar nieuws overzicht
Security