Bob Calderoni volgt David J. Henshall op als CEO Citrix

07-10-2021 | door: Witold Kepinski

Bob Calderoni volgt David J. Henshall op als CEO Citrix

Citrix Systems heeft aangekondigd dat Bob Calderoni, voorzitter van de Raad van Bestuur van Citrix, is benoemd tot interim Chief Executive Officer en President, met onmiddellijke ingang.

Calderoni volgt David J. Henshall op, die is teruggetreden als President en CEO en als lid van de Raad van Bestuur van het bedrijf.

Verder adviseerde Ajei Gopal, een lid van de Raad van Bestuur van de Vennootschap die in 2017 werd gekozen, de Raad van zijn besluit om met ingang van 4 oktober 2021 ontslag te nemen uit de Raad.

Gopal heeft het bedrijf laten weten dat zijn beslissing geen onenigheid met het bedrijf of de raad van bestuur met zich meebrengt. In plaats daarvan nam Dr. Gopal, die President en Chief Executive Officer van Ansys, Inc. is, ontslag om elk potentieel belangenconflict te vermijden dat zou kunnen ontstaan omdat Calderoni lid is van de Raad van Bestuur van Ansys.

De Raad stemde ermee in de omvang van de Raad terug te brengen tot acht leden.

Voorlopige omzet derde kwartaal 2021
Op basis van voorlopige niet-geauditeerde financiële informatie verwacht het bedrijf een omzet te rapporteren in het midden tot aan de bovenkant van de eerder aangekondigde bandbreedte van 765 miljoen tot 775 miljoen dollar voor het derde kwartaal eindigend op 30 september 2021. Citrix zal de volledige financiële resultaten voor de derde kwartaal op donderdag 4 november 2021, voor opening markt.

Terug naar nieuws overzicht
Software