Telefónica Tech en CyberArk brengen Identity Security managed service op de markt

08-10-2021 | door: Wouter Hoeffnagel
Deel dit artikel:

Telefónica Tech en CyberArk brengen Identity Security managed service op de markt

Telefónica Tech en CyberArk gaan een partnership aan om identiteitsrisico’s bij klanten verder in te dammen middels SaaS-gebaseerde cybersecurity-oplossingen. Zakelijke Telefónica-klanten en telecom operators krijgen toegang tot een nieuwe set beveiligingstools gebouwd op het Identity Security platform van CyberArk. Het aanbod is als managed service beschikbaar.

Bedrijven zetten complexe netwerken op om het werken op verschillende locaties en digitale ontwikkelingen te faciliteren. Hierdoor schiet traditionele perimeter-gebaseerde security tekort; er zijn te veel credentials, secrets en identiteiten te beheren. Via de gaten in de perimeter kunnen machine- en gebruikersidentiteiten worden overgenomen. Het CyberArk Identity Security platform is daarom gericht op privileged access management, waarbij met een security-first aanpak authenticatie, autorisatie, toegang en audit in een gebruiksvriendelijk geheel wordt samengebracht.

'Corporate security is veranderd'

“Corporate security is door de pandemie veranderd. Telefónica Tech wil hierop inspelen door managed services aan te bieden die niet alleen op onze eigen SOC-capaciteit zijn gebaseerd, maar ook via samenwerkingen met vooraanstaande technologiepartners”, aldus Alberto Sempere, Cybersecurity Product & Services Director bij Telefónica Tech. “We breiden onze Identity Security aanbod daarom uit, en bieden het volledige CyberArk Identity Security platform aan als managed services voor onze klanten wereldwijd.”

“Gebruikersgegevens en machine-secrets genieten de voorkeur bij aanvallers om toegang te krijgen tot gevoelige data”, zegt Chris Moore, Vice President Global Channels, CyberArk. “Telefónica Tech is een van ‘s werelds grootste MSP’s dus we werken graag met hen samen om hun managed cyber services-portfolio te verstevigen. Dankzij de Identity Security-aanpak zijn hun klanten in staat cyber-risico’s te verkleinen.”

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security