Witold Kepinski - 10 oktober 2021

Microsoft neemt Ally.io over

Microsoft neemt Ally.io over image

Microsoft neemt Ally.io over om de werknemerservaring te verbeteren door het werk van mensen af te stemmen op teamdoelen en de bedrijfsmissie zo meldt de techgigant in een blog.

Ally.io, is een specialist in objectives and key results (OKR). Het bedrijf wordt onderdeel van de Microsoft Viva- familie als onderdeel van ons platform voor werknemerservaring (EXP), dat is ontworpen om bedrijven te helpen het nieuwe digitale werkleven te omarmen.

De OKR-categorie is een snelgroeiende en opkomende toepassing. Ally.io loopt volgens Microsoft voorop als een van de meest geliefde tools op de markt. "Klanten vinden de Ally.io-ervaring flexibel, gebruiksvriendelijk met een snelle time-to-value. Ze waarderen de brede reeks integraties met bestaande werksystemen. Sinds de lancering in 2018 is Ally.io geadopteerd door meer dan 1.000 toonaangevende hightech-, productie-, financiële diensten- en gezondheidszorgbedrijven in meer dan 80 landen" aldus Microsoft.

Ally.io zal een nieuwe Microsoft Viva-module aandrijven. Viva is een platform voor werknemerservaring dat communicatie, kennis, leren, middelen en inzichten samenbrengt - waar mensen ook werken. Aangedreven door Microsoft 365 en Microsoft Teams, helpt Viva organisaties een cultuur van menselijke verbinding, groei, welzijn en succes te bevorderen. Tegenwoordig heeft Viva vier verbonden modules - Connections, Insights, Topics en Learning - die een holistische ervaring bieden met intelligente en bruikbare inzichten in de workloads, aldus Microsoft.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!