Xerox zoekt Monobrand Concessionaires

Robbert de Bles, Channel Expansion Director Xerox Nederland

12-10-2021 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Xerox zoekt Monobrand Concessionaires

Printing en document management specialist Xerox wil zich steviger profileren in het MKB. “We waren daar een tijdje niet herkenbaar genoeg aanwezig”, zegt Robbert de Bles, Channel Expansion Director Xerox Nederland. Met nieuwe regionale Business Centers, afgekort XBC’s, wil Xerox Nederland een sterkere positie claimen, en niet alleen op het gebied van printing.

Ook voor andere IT-activiteiten, zoals werkplekken, document management en audio visuele oplossingen, kunnen nieuwe MKB-partners bij een XBC terecht.

 “We zien daar veel groeipotentieel”, vertelt De Bles. “Voor nieuwe, maar zeker ook voor onze bestaande partners. Meer marktdruk en meer zichtbaarheid in het MKB behoren tot de speerpunten in onze nieuwe meerjarenstrategie. De laatste tijd waren we vooral bezig met hoogcomplexe dienstverlening in de centrale overheid en de zakelijke dienstverlening en met grote contracten in de zorg. De 'local touch' met de echt lokaal opererende potentiële nieuwe Xerox klanten kon beter. Met een nieuw concept, de XBC-formule, willen we die relaties versterken.”

Lees het hele interview: Xerox focust op lokale MKB en zoekt Monobrand Concessionaires.

Terug naar nieuws overzicht