Xerox koopt Competitive Computing

10-10-2021 | door: Witold Kepinski

Xerox koopt Competitive Computing

Xerox blijft zijn IT-serviceactiviteiten uitbreiden door Competitive Computing (C2) over te nemen . C2 bedient klanten in heel het Amerikaanse New England en de Verenigde Staten en is de afgelopen twee jaar erkend als "Best of Business" voor IT-services in Vermont.

"We zijn gericht op het uitbreiden van het bereik van Xerox IT-services om onze klanten automatisering, digitalisering en beveiliging te bieden om de bedrijfskosten te verlagen, de betrouwbaarheid te verhogen en de productiviteit te verbeteren", zegt Joanne Collins Smee, chief commercial, SMB and channels officer bij Xerox. "De capaciteiten en schaal van C2 zullen onze groei helpen versnellen en nieuwe wegen voor ons creëren om de groei voor kleine en middelgrote bedrijven te ondersteunen."

“We zijn verheugd om ons bij het Xerox IT Services-team te voegen. Na meer dan 28 jaar Vermont, New England en nationale klanten te hebben bediend, zijn ons bedrijf en onze teamleden ideaal gepositioneerd om bij te dragen aan de groei van Xerox IT Services”, zegt Marty Thieret, medeoprichter en CEO van Competitive Computing (C2). "Samen met Xerox zullen we het portfolio van hoogwaardige IT- en zakelijke diensten voor ons groeiende klantenbestand verbreden, geweldige groeimogelijkheden voor medewerkers bieden en blijven investeren in de gemeenschap van Vermont."

Deze overname zet de toewijding van Xerox voort om zijn IT-serviceactiviteiten uit te breiden. Xerox heeft in maart 2020 zowel ITEC Connect, een leider in IT-services in het VK, als Digitex, een IT-serviceprovider in Canada, overgenomen. De wereldwijde markt voor IT-services wordt jaarlijks geschat op meer dan 350 miljard dollar.

Terug naar nieuws overzicht